elvyn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 vandal var vandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 tüh ya mandal lazımdı neyse ararım tekrar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Vay be elvyn.. Senin gibi okumuş bir adam olamadığımız için demek ki bizim gözümüzden kaçtı cihadın Kur'an'da ne demek olduğu. Kur'an sözlük değildir, arapçadır ve karşılığını doğrudan arapça dilinden alır. Hadi bir ayet koyuver cihad uğruna insanları kesin diyen. Ayrıca üslubundaki şaklabanlığını da bilgindeki yetersizliğini kapatmak için yapmışsın ama nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 işte sorun orada ben sureyi yorumlanması için ortaya koyuyorum, soru soruyorum; biri cıkıp "düşük iqlu" diyor, bilmemne diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 negzel, mille en azınan tartışma olunca fln eline kitap alıyo :) buna Kur'anı-ı Kerim de dahil hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 tabı hande yener olm. su pop ılerlıyebılecekse onun sayesındedır, yoksa bızım fosillerin bi bok becerecegı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Tv yi gectim ben burda böyle dini muhabbetlere girilmesine karsıyım inanclı inancsız farklı dine mensup insanların tartısması ve sonucunda cıkanları görmek ters düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kadının ezan okumasında problem yok da Seda sayan okumasa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ezanı hakkını vererek okumak zordur, öyle dandik kart sesli şarkıcılar filan okumamalı bence de. inançlı biri değilim ama ezanı iyi okuyan birinden dinlemek (sesi aşırı açık değilse) güzeldir. kadının okumasının dini açıdan bi sakıncası varsa, herhangi bir ayette böyle bişey geçiyosa, kadının ezan okuması islam dinine aykırıdır. öyle bi ayet yoksa da, şan eğitimi almış bir kadın okuyabilir, çok da iyi olur. daha tartışılacak ne var bilemiyorum. şu topicte de bisürü insan seda sayan'ın seviyesinden yukarı çıkamamış, o da ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar