Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 sabahın 8inde hq dan drop almak kadar güzel bişey olamaz :D [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 hayırlı olsun poli :) ....sendekiler shardmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 evet shard :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 hayırlı olsun :D pek ii item deil ama bunada şükür dicen bosda cıkabilirdi:D [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 11:42 tarihinde, FC_XX_TR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 poli dun gaza getirdin beni talosa daldırdın 2 kere yattım senin yuzunden geceleri bırakcam kascan charı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ha onu diodum bende poli sen hq yu bosvere talos kes belt lasim bana D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 =D hq da yattim bi kere hp 1267 falandi press ok yazisi çıktı exp gitti daha sonra exp partyde afk iken harpy ler yatırmış,geldim pc başına hp 0 ayakta duruyorum relog yaptım geldim yerdeyim exp de gitmemiş =D asdsada buda exp partysi sözde :D leech partysi desek daha iyi :D [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 dun bende dedim la onu pm den yaz diye adasdasd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 :D snaqe queen coins =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 dc yedim içimden dua ettim bu s.q kesmeye gitti insallah pot cıkar diye adasdas xD [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 12:47 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 poli skeleton belt satiolar alsana bana D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ege küfrettiriceksin bana =D çok param varda sanki :/ me poor amigo mague :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 poli rom +5 pls xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bu arada 2. resimde NYchrisin yazdığına bakın. gülmekten koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Şans Bugun 1 Talos 1 TK 1 Hq 1 DT kestim Hepsinden pot cikti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bu arada 2. resimde NYchrisin yazdığına bakın. gülmekten koptum :D -------------------------------- ahaha ya chris tutturmustu taa ben mage ile oynarken "poli ibne" diye,tweeetynin ben oldugunu ögrenince yine başladı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar