endless_night Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 zero tarih oldu asdasds xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 burası forum endless baska bisiler bende derdım de neyse durduk yere yorunge dışı olmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Merak ettim şu resmi gevurun dölü yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 @wastyrx resmi görmedim görsem belki tepkim senden fazla olurdu anlattıgın kısmına dayanarak söylüyorum .. ben sadece daha önce rankingteki konuşmalarını gözönünde tuttum ..Kısacası resmi görmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 sorun olmıycaksa o zero allahsızının çizdiği şeyi buraya koyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Koy bu kadar merak koymassan sorun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 vazgeçtim.. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 18:14 tarihinde, wastyrx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bekliorm SabırsızlıkLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 [email protected] msn e ekle sana yolliim ps:içim pek elvermio.. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 18:15 tarihinde, wastyrx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Sümüklü halini bilirdim :yereyatmışdebelenensmile: :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 foruma konulcak bişi değilmiş bu ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Hatta Pc den bile silcem p!c herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Benim pc'mde sonsuza dek durucak bir ibret göstergesi olarak. Bir gün forumda zeroyu savunacak herhangi bir kişi olursa gözüne sokucam bu resmi. O resmin ardından kimsenin o allahsızı savunacağını sanmam. Ayrıca bu forumdakiler benim hemen her yerde zeroyu savunduğumu bilirler. İyi oyuncudur, combosu iyidir, oyunu bilir, taktikleri şöyledir falan diye tonlarca topicde anlattım. Fakat meğer insan deilmiş. Bence oyunculuk bir hiçdir. Bir gün o oyun bittiğinde kimse o haysiyetsiz herifi hatırlamayacak. Hatırlayanlarında unutması için elimden geleni yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Şimdi arkadaşlar boş yere kendinizi kasmayaın.Adama yapılacak bişey yok. Adresini bilseniz gidip öldürcekmisiniz?Dövcekmisiniz? Bırakın onun seviyesine inmeyin.Mantıklı olun. Arkadaşlardan biri yanında biri anana bacına sövse kızmazmısın demiş.O ayrı şey.Yanımda biri bölye sövcek bana adama kaba kuvvet tabiki ugularım.Adam benim yanımda değil.Karşımda aynı şeyi yapamaz zaten... Sadece sakin olun.Burda sinirden kendinizi yemeniz bişeyi değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 insanların kişiliklerini , kişisel düşüncelerini , ahlaksızlıklarını ve terbiyesizliklerini şu foruma taşımayın lütfen...nedir bu çocuk gibi her başka gördüğünüz forumda ki , knightonline ile alakalı alakasız şeyleri gelip burda şikayet etme modası ? Burda bunu tartışmak bile o ahlaksız adama prim yaptırır sadece , burası "kişilerin" değil "oyunun" tartışıldığı bi forum alanı olmalı, E ama tabii adamı baştan sadece bir oyun adı altında bu kadar "idolleştirenler" olursa , ondan sonra yapacağı her hareket böyle olay olur...esgeçin , bahsetmeyin artık şundan , görüldüğü gibi üstüne konuşulacak kadar nitelikli ve terbiyeli bir insan değilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar