Reflective Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Siz niye bukadar gaza geliyorsunuzki anlamadım. Adam sizi sinirlendirmek için yapmış sizde adama istediğini veriyorsunuz.Bukadar gaza gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Bunun sinirle bir alakasi yok..HATRED clani basdan asagi asalik insanlarla dolu..Bunu umarim bunu ben dahil herkez görmüstür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Siz niye kasıyorsunuzki kendinizi.Bırakın desinler gaza gelmeyin onların istedikleri şeyi onlara verirseniz adamlar mutlu olcak. Bunumu istersiniz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ben o ibnenin (çok özür dilerim) ölmesini istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Arkadaşım,gaza gelme.Adam bizi sinirlendirmek için yaptı. Hende onun attığı oltaya takılma.Biraz daha mantıklı davran. Biraz hava,al kendine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Gaza gelmek farklı şey bu farklı şey adam sana küfür etmesi ayrı Allah'ına küfür etmesi ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bunun gazla alakası yok.. benim tanrım onun tanrısı deil mi? sen gaza gelme düşüncene saygı duyarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Adam sırf sizi sinir etmek için yaptı bunu sizde sinirlendiniz. Bu kadar basit. Tamam Allaha yapılması çok yanlış ama cezasını eninde sonunda çekmiyecekmi? Bu cezanında nekadar büyük olacağını tahmin edin? Din konularına girmek istemem ama İslamiyete göre böyle insanlar cehennemde büyük cezalar çekiyorlar.O zamanki halini düşünün ve rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 biri gelip senin sevdiğin birine yanında küfür etse veya saldırsa herhangi birşey yapsa sen bekleyip nasıl olsa öteki dünyada cezasını çekicekmi dersin yoksa müdahalemi edersin birde böyle düşün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Bakin iste fazla milliyetci oldugum icin bana kizanlara bu ornek olsun biz bunu yaparmiyiz? Turkler, muslumanlar kimsenin dinine imanina kufretmezler bu adam Allahsiz zaten birakin onun cezasi yukaridan gelir.. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 02:08 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 zero yada kızmamak lazım ezık ne yapsın doğuştan kaybetmiş sanırım 3-5 tane babası olduğu halde terbıye alamamış düşün çeneli ezik tipli bir arkadaş onuda öyle kabullencez şu video ya ekleme yapıp sıteye koyabılırsenız foruma sevınırım... 15 yaşında bırısının resımlerı 00 dusmanı :) ve fraps kaydı Marl0_on sende varsın zeroku kızartmıssın XD http://img51.imageshack.us/my.php?image=0002gokjsdfho6ix.jpg http://img415.imageshack.us/my.php?image=npp2wd.jpg http://img82.imageshack.us/my.php?image=npp6lf.jpg fraps... http://rapidshare.de/files/14225830/sxgh.avi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 eminim o foto yu görseniz böyle konuşmazdınız adamın yaptığı resmi aklıma bile getirmek istemiyorum yani olay sadece küfürden ibaret değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bende error veriyo ranking forumları:S video bölümünede baktım bulamadım sildilermi topiği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bendede eror werio bulamıo topiği silmişler sanırım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 video bölümünde 2 topicde sövdüm ite:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 topicler silindi ama gece feci şekilde bombaladık forumu zero'nun montajlı fotoları havada uçuştu :) biz topic açmaktan onlarda silmekten yoruldu :) [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 12:58 tarihinde, LordSevo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 buraya ekleyinde bizde görelim merak ettim vallaha:D burdan silmezler merak etmeyin >D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 en masumunu buraya koysak ban yeriz anla artık içeriği nasıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 pm den yollayın bari pm me pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Bende iStiOrum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 zero bitmiştir abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xzbit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ya arkadaslar ben videoyu izleyemdim yanı ındiremedim olaya cok yabacı kaldım yardım edbilirmisiniz nasıl izliye bilirim videoyu çok merak etim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 beyler herif tam 1 manyak fazla ustune gitmeyin oyunda hıncınızı alın forumu kirletmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 eheheh bu zero sırf çene ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 çizdiği şeyleri gördünüz mü peki? ben gördüm dün kalbim zayıf olduğundan biras yatmam gerekti o derece puştcaydı sırf çene diyip hafife indirgemiş gibi oluosunuz(en azından benim gözümde) gelsin burda desin yiyosa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar