Zeytin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Arkadaşın kafasına kızlcık sopasıylan vurdum. 1987-2006 nisan biiiiiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ehehehhha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 @asgard: fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 sapına kadar:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Tmm bitti şaka dağılın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 dersaneye koku bombası attım pis pis kokyu bide tahtayı yağladık ders işlemedik:D margarinli margarinli:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Yaptığım şakayıda sonuçlarınıda lanet olsun böyle hayata !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 tüh unuttuk iyi mi?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 sabah uyandım perdeler kapalı yatakta dururken annem geldi kahvaltıyı evde mi yapcan dışarda mı dedi çıkmam lazım dedim baya bi yağmur yağğıyo ya dışarda çıkma dedi ben direk ne yağmuru yaa ...erim diye bağırdım sonra direk 1 nisan dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 tuvaletimi yaptim demin, sifonu cekmedim. benden sonra gidicek olana saka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Seninki de eşek şakasıymış :P [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 23:16 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 (içeri seslenir) anneeeeeeeeeeee hadi birine bi nisan şakası yapalıııııııııııııııııım!! kızım bizim hayatımız eşek şakası.hem sen gel bakiim buraya , as şu çamaşırları. ( kaşındım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ne ararsam vardı valla.Doğurmaya kalkan hamile hocalar,bekar hocalara görücü getiren hocalar,derste sınıf basan müdürler,ağlayan hizmetliler...Bütün dersane şaka üstüne şaka(!) yaptılar.Öğretmenler yüzünden bütün hevesimiz kaçtı:):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bi adam öldürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 şaka dimi şaka yaptın sen bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 kafede otururken sırtıma kasıntı tozu döktüler,çok darıldım yalnız onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Şu kaşıntı tozu koku bombası olaylarının iğrenç şakalar olduğunu düşünüyorum. Şaka değil eşeklik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Okulda kaşıntı tozu olayına girmek isteyenlere tek tavsiyem sakın yapmayın. "Fi" tarihinde; beden dersi için herkes üstünü değiştirmiş, bende bi paket kaşıntı tozunu milletin pantolonuna boca etmiştim(Ehueue hala hatırladıkça gülüom). Bunları yaparken etrafımda kimsecikler yoktu ve bu olaydan hiç kimseye bahsetmemiştim ama nasıl olduysa okul idaresi olayı benim yaptığımı anlamıştı. 1 ay boyunca idarenin yollarını arşınlamıştım(Sınıftakilerin davranışlarıda cabası...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bana da bugün kimse şaka yapmadı, ben de kimseye şaka yapmadım iyi mi oldu bilmiyorum :-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 gecen sene yurttayken cok pis kokan bi ark. vardi.o kadar pis kokuyoduki odasina girilmiyodu.surekli bizim odaya gelip "aga nbr biraz senin su bass'i tıkgırdatsam ya... " diyen bi tipin yastiginin icine bu pis kokan ark.in coraplarini doldurduk :)) adam 1 hafta boyunca o yastikla yatmisti :D 4.gunu hasta olmustu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Babam tekstilci fabrikada çalışıyor.Fabrikadan ustalar bazen arar taner abi evdemi diye yani babam.Arkada makina gürültüleri vardır.Ben de football manager'ı açtım.Maça girdim.Maçtaki o yoğun atmosfer sesini(tezahüratsız)telefona doğrulttum ve cepten(özel numara) evi arayıp Taner Abi evdemi diye anneme sordum.Acil gelmesi lazım büyük bir sorun çıktı dedim.Kadıncağız telaşlandı peki peki dedi.Sonra şakamı açıkladım tabi tekrar arayıp:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar