Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Nisan Şakalarımız

_Tidus_

Öne çıkan mesajlar

Okulda kaşıntı tozu olayına girmek isteyenlere tek tavsiyem sakın yapmayın. "Fi" tarihinde; beden dersi için herkes üstünü değiştirmiş, bende bi paket kaşıntı tozunu milletin pantolonuna boca etmiştim(Ehueue hala hatırladıkça gülüom).
Bunları yaparken etrafımda kimsecikler yoktu ve bu olaydan hiç kimseye bahsetmemiştim ama nasıl olduysa okul idaresi olayı benim yaptığımı anlamıştı. 1 ay boyunca idarenin yollarını arşınlamıştım(Sınıftakilerin davranışlarıda cabası...)
Sosyal ağlarda paylaş

gecen sene yurttayken cok pis kokan bi ark. vardi.o kadar pis kokuyoduki odasina girilmiyodu.surekli bizim odaya gelip "aga nbr biraz senin su bass'i tıkgırdatsam ya... " diyen bi tipin yastiginin icine bu pis kokan ark.in coraplarini doldurduk :)) adam 1 hafta boyunca o yastikla yatmisti :D 4.gunu hasta olmustu :))
Sosyal ağlarda paylaş

Babam tekstilci fabrikada çalışıyor.Fabrikadan ustalar bazen arar taner abi evdemi diye yani babam.Arkada makina gürültüleri vardır.Ben de football manager'ı açtım.Maça girdim.Maçtaki o yoğun atmosfer sesini(tezahüratsız)telefona doğrulttum ve cepten(özel numara) evi arayıp Taner Abi evdemi diye anneme sordum.Acil gelmesi lazım büyük bir sorun çıktı dedim.Kadıncağız telaşlandı peki peki dedi.Sonra şakamı açıkladım tabi tekrar arayıp:]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...