firedcam Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Çunku kullandıgın ts baska bir isp ye baglı soun kesinlikle tt-talia arası ya bu 2 kurum nasıl olur da busorunu cozmek icin bir sey yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 anlasıldı bu gece boleyse cts gunu ile pazar hıc oynanmaz. pasa pasa ders calısım en ıısı. TT'yede kafam girsin... TT al anani git buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 aslında herkesin tt ye sovebılecegı bı sticky forum acsak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 valla vizeler vardı bu hafta iyi olur bu uhdvf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yer ısgal etmeyelım aynen burdan devam konu baslıgını ben edıtlerım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 haha süper bak bu ii olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 girdim,düştüm,küfür ettim,uyuyacam ^^ Veni vidi vici miydi ne ondan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 a l l a h b e l a n ı z ı v e r s i n p a r a m ı z l a r e z i l e t t i n i z b i z i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Guildden 1 arkadaş MTU nu deiştir düzelir dedi. Nedir bu yenirmi içilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 maximum transfer unit; http://en.wikipedia.org/wiki/Maximum_transfer_unit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Doğrumur peki şuan raiddeyim okuyacak vaktim yokta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yorum yapmak cıdden zor.. denemekte fayda olabilir. benım daha cok gordugum Blizz euya akan trafıgımız bırden tamamen kesılıyor.. mtunun dırekt boyle bır soruna yol acmaması gerek ki senın ethernet kartında yapacagın mtu degısıklıgı dsl modemle aradandaki ethernet protokolunu etkiler. dsl dahilinde mtu degısıklıgı mumkun mu bılmıorum. ıletısım baslamadan once zaten mtu negate edılır.. bazı problemleri cozebiliyor ama bunu cozecegını sanmasamda denemek lazım [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 02:40 tarihinde, raistlinthewiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yok mtu ile olacak olay degil, belliki diyen arkadas turkiyede degil, sen duzelince kurtulmayacaksın cunku bilgisayarın ile alakali donanımsal bir problem degil, hani balık baştan kokar derler ya bizim bu balık (telekom yada herneyse telia etc) kokmus bir kere.. tavsiyem oynamayın mtu ile falan olan duzenide bozmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Evet UK den oynuyor. Banada mantiksiz geldi zorlamadim o yuzden.. Saol aydinlattiğin için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bazı büyük isplerde de aynı sorun var NTL, AOL gibi. telia bağlantılarında işte sorun, 100 msle oynarken aniden düşüyorum. artık çok baydı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hm yanlız wikipedida cok ılgınz bır bolum var; Potential problems and troubleshooting said: Unfortunately, increasing numbers of networks block all ICMP traffic (e.g. to prevent denial-of-service attacks) - this prevents path MTU discovery from working. One often detects such blocking in the cases where a connection works for low-volume data but hangs as soon as a host sends a large block of data at a time (for example, with irc a client might see up to the nospoof ping but get no response after that, as the large set of welcome messages freezes up the connection). Also, in an Internet Protocol network, the "path" from the source address to the destination address often gets modified dynamically, in response to various events ( load-balancing, congestion, outages, etc.) - this could result in the path MTU changing (sometimes repeatedly) during a transmission, which may introduce further packet drops before the host finds the new safe MTU. su load-balancing,congestion ,outages durumlarında mtu degısıklıgı olabilir ve buda paket dropa yol acabili dior. ama bunun senın bılgısayarda yapacagın mtu ayarıyla hıcbır alakası yok. tamamen telia TT arası routerlarların ayarlarıyla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazruh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Bu hikaye bana tanıdık gelıo >dangoz patchler >salak salak baglantı problemleri Soe-swg senaryosuna cok benzio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Oha yav, girdikten 3-4 saniye sonra da ilk defa düşüyorum :|. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Girsek gene iyi girmeden loading te DC oluyorum ya yeter ama valla kafayı yicem artık şurda oyun zevkimizinde içine ettiler. Ne kadar dogrudur bilinmez ama biyerden duymuştum tam hatırlamıyorum. TELIA networkun de yogunluk oldugu zamanlar bandwith uygulamasına gidiyo, ve bu bandwith ide fakir baglatıya sahip ulkelere uyguluyormus (e burası turkıye) ama ılgınctırkı bu sorun gecelerıde olmaya basladı gece ne yogunlugudur anlamadım gıttı.Ama nıye biz!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 tam azuregosu keserken basladı dc olayları ve azuya sadece 1 kere vurabıldım,neyse kesınce düzeldi 15-20 dakıka,ysondreye gectık onada enfazla 3 kez vurduk ,hata lootları bıle vendden söledıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 offfffff yine başladı yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Bugun bize oyun yok anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 yeter yaa bukdr olmaz tek oynuyor olsam bukadar kızmıcamda instanceda grup dağılıcak böyle giderse benim bağlantım yüzünden .... [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 13:25 tarihinde, LiGhTfOrCE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Yine başladı kopmalar hay yarabbi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orochi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 15 dk ara ile 3 kere dc her seferinde wipe yedik içime oturdu sorumlu kişileri bulup gebertene kadar dovmek sonrada 1 nisan deyip öpmek istiyorum. Party deki isviçreli 2 arkadaşda broadband kullandıklarını dc yedikerlini söyledi acep bizim haomarush da bi problem mi war of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar