raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bildiginiz gibi son 1-1.5 aydır feci bir disconnect durumu yasıoruz. sorun Blizz wow sunucularında degil gıbı gorunuyor. bir tek turkler dusuor. sorun daha cok TT- telia taraflı gibi (telia hem italya cıkısımız hemde blizzin EU ISPsi bildigim kadarıyla) bu durumda en ıyısı bos bos oturup 2.sınıf oyuncu muamelesi gorecegımıze wow_eu forumlarda bir topic acmak ve bunu imzalamak die dusunuorum ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yine başladı yeter ya ağlayacağım off yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hiç bir zaman bu kadar cok online kisiyi msn de gormemistim, anladim blizz e tt e birseyler oluyor,hemen msn de konferanslar olusuyor, cozum aranıyor sovuluyor sayiliyor, ulan ne isler be helal olsun bizi surundurenlerin... alla bellasını versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 tech forumlarına arada bakıyorum konuların yarısı bunla ilgili uzun süredir. server ve ülke farketmiyor. blizzin ya elinden bir şey gelmiyor, ya da sallamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ya aslında sanırsam soyle ulke farketmıor degil, telianın bariz bir sorunu var ve bızım gibi yurtdısı tekel olmayan ulkelerde, telia kullanan ISPlerin kullanıcıları bızımle aynı sorunu yasıor. baska cıkıstakilerde sorun yok. ama malesef bızım wow_eu tek routemız telia oldugu ıcın hepımız gıdıoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 valal gece gece offf.bi gecelerimiz vardı sorunsuz sımdı oda basladı. Valal blizzin forumalra yazmak guzel fikir ama daha once bu denendi ve herhangi bir cvp alınamadı en azından blue post gelmedi hiç sayfalarca yazılan yazılara demekki blizz sallamıyo. Anlamadıgım olay gecen danimark oyuncularında sanıyorum sorun varmıs valla daha danimarkadan oynayan oyuncular forum acmadan blizz mavi bi topic actı bole bole sorunu olan varsa yazsın dıye ya bu kadarmı olur ayrımcılık bız sayfalarca yazı yazalım cvp gelmesın baskasında sorun olunca adamlar dırek noldu efendım bı sorunmu var gibi tripler yapsınlar biz de para oduyoruz bu oyuna bizde hakkkımızı isteriz.YETER [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 01:19 tarihinde, silent tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 krize giricem ya bütün hafta okuldan sonra bi kafam rahat oyniim dedim sinir sahibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bunu bıraz daha anlamlı sekılde yaparsak belkıde cevap alabiliriz. ornegin mesajarda soyle bir sablon kullanilabilir; ulke: turkiye isp: TTNET (telia) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 şu anki disc. sorunu herkes için geçerli. technical support forumlarında yakınan baya bi kişi var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firedcam Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 artık harbici baymak,zg de restart gelir server buglanır,ordan ttnet göcer falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 telekoma verdigim her kuruş haram olsun. hem haywan gibi para alıolar bi bok verdikleri yok yunanisten da 2gb 6 dolar ak bisim boktan 256mb baglantımıs 49 ytl delircem yetrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 YETER BLİZZMİ TT Mİ HER NEYSE YAA 1 kutu kaldı 58 OLCAM YETER YAA :( düşe düşe hay ulan blizz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 herkes icin degil.. baya bır yakının olması herkes anlamına gelmior. sorun TELIA'yı route olarak kullanan ISP/ulkelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Düzelince birisi bir zahmet mesaj atsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bi gecemiz var ondada 1-2dk da bir dc yiyoruz yuh ya insaf off böyle telekomada, isp ye de sokayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Blizzin gerçekten birşeyler yapması lazım, heryerden bir problem cıkıyor, artık kontrol altına alamaz olmus gibi bu isleri, keske isler buyumeseydide realmler temiz saglıklı ve huzurlu kalsaydı diyor insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sokacam blizz in saglıklı huzurlu realmine sinrilerim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hehe blizzin bi suçu yok arkadaşlar :P bazı isplerle telia arasında problem var. ya ttnet yada telia kaynaklı bizim sorun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 o saman onlara sokam sokcak birini verin lan bana akıl saglımı yitirdim. en kötü kendime sokacam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 tt'ye sok dırekt :) ucu teliaya gıdıo nası olsa haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 adamda sokucak kafa bırakmadı, şerefsizler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 gidin yatın ya bu gece oyun sinir harbine döndü ... Sorunun ttden olduğunu sanmam başka yurtdışı siteleri çok ii çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ya hakkaten tamam oyundan düşüyorum da niye TSden de düşüyrum eaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Düzeldi derken yine azıttı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yine patladı evet arada bi magmadar bi luci yattı. lag arası oyun oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar