Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

disconnect / cozum arayasına girelim


raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

yorum yapmak cıdden zor.. denemekte fayda olabilir. benım daha cok gordugum Blizz euya akan trafıgımız bırden tamamen kesılıyor.. mtunun dırekt boyle bır soruna yol acmaması gerek ki senın ethernet kartında yapacagın mtu degısıklıgı dsl modemle aradandaki ethernet protokolunu etkiler. dsl dahilinde mtu degısıklıgı mumkun mu bılmıorum. ıletısım baslamadan once zaten mtu negate edılır.. bazı problemleri cozebiliyor ama bunu cozecegını sanmasamda denemek lazım

[ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 02:40 tarihinde, raistlinthewiz tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok mtu ile olacak olay degil, belliki diyen arkadas turkiyede degil, sen duzelince kurtulmayacaksın cunku bilgisayarın ile alakali donanımsal bir problem degil, hani balık baştan kokar derler ya bizim bu balık (telekom yada herneyse telia etc) kokmus bir kere.. tavsiyem oynamayın mtu ile falan olan duzenide bozmayın..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hm yanlız wikipedida cok ılgınz bır bolum var;

Potential problems and troubleshooting
said:

Unfortunately, increasing numbers of networks block all ICMP traffic (e.g. to prevent denial-of-service attacks) - this prevents path MTU discovery from working. One often detects such blocking in the cases where a connection works for low-volume data but hangs as soon as a host sends a large block of data at a time (for example, with irc a client might see up to the nospoof ping but get no response after that, as the large set of welcome messages freezes up the connection). Also, in an Internet Protocol network, the "path" from the source address to the destination address often gets modified dynamically, in response to various events ( load-balancing, congestion, outages, etc.) - this could result in the path MTU changing (sometimes repeatedly) during a transmission, which may introduce further packet drops before the host finds the new safe MTU.


su load-balancing,congestion ,outages durumlarında mtu degısıklıgı olabilir ve buda paket dropa yol acabili dior. ama bunun senın bılgısayarda yapacagın mtu ayarıyla hıcbır alakası yok. tamamen telia TT arası routerlarların ayarlarıyla ilgili
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Girsek gene iyi girmeden loading te DC oluyorum ya yeter ama valla kafayı yicem artık şurda oyun zevkimizinde içine ettiler.

Ne kadar dogrudur bilinmez ama biyerden duymuştum tam hatırlamıyorum. TELIA networkun de yogunluk oldugu zamanlar bandwith uygulamasına gidiyo, ve bu bandwith ide fakir baglatıya sahip ulkelere uyguluyormus (e burası turkıye) ama ılgınctırkı bu sorun gecelerıde olmaya basladı gece ne yogunlugudur anlamadım gıttı.Ama nıye biz!!!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

15 dk ara ile 3 kere dc her seferinde wipe yedik içime oturdu sorumlu kişileri bulup gebertene kadar dovmek sonrada 1 nisan deyip öpmek istiyorum.

Party deki isviçreli 2 arkadaşda broadband kullandıklarını
dc yedikerlini söyledi acep bizim haomarush da bi problem mi war of ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...