dogan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ya arkadaşlar benim bir sorunum var.. örneğin bi wood stairsi bi noktaya koyuyorum oradan başka bir belirledigim noktaya kadar uzamasını istiyorum dupe çekmeden biyerde görmüştüm ama hatırlamıyorum yani 2 nokta belirliyoruz arasına o itemi otomatik koyuyordu .tile gibi bir komutu vardı ama tam hatırlamıyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını isterim kolay gelsin hepinize..
dogan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Arkadaşlar Sorunu Hallettim Yinede Teşekkür Ederim Bu Arada Bilmeyen Veya Merak Eden Arkadaşlar için.. ilk önce uzatacağınız itemin Dispid sini öğreniyoruz infoda yazio. sonra .tile 0,[dispid si] eğer yukarıdaki 0 ı 1 yaparsanız 2 sıra uzatıyo kolay gelsin
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bunu bilmeyen var mı diye girip, bilgini paylaştığın için teşekkür ederim diyip çıkıyorum :D
dogan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 benim gibi bilmeyenler olabilir sana basit gelebilir ama bulana kadar kıllarım ağardı :)
Öne çıkan mesajlar