UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Dersane sıstemı okulada geldı.Okulu asınca mesaj gelıyor artık yaw.Babamlar bugun canıma okudu resmen..Tek eglencemız vardı..Oda bıttı bea :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 onu bizim okul hep yapıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yazik abi size teknoloji sux bu durumda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Devamsızlık için kullandıkları pc programı muhtesem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ahah yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yok bizimkiler o kadar ileriye gitmediler...8. günün sonunda uyarılarla idare ediyoruz(yanlış adreslere giden:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 (sadece bızım sınıfa ozel bı durum bu ) okula geldıkmı bıle mesaj gıdıyor oglunuz bugun okula gelmıstır dıye ulan gondırdıklerı mesaja yazık manyadı ıyıce bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bizim okulda zarf yolluo bende yırtıp atıom :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Yarımda assam tamda assam tum gun yok yazılıyormusuz oh daha 4 gunum vardı ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 merak ettim acaba hangi okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bizim okulda telefon acarlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ankara Rıdvan Ege A.L.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 eheh, bizim okulda öyle bişey yapmaya kalkıştılar, ama devlet bütçesinin eğitime ayrılan kısmının tamamını tüketmek zorunda olduklarını farkedince vazgeçtiler artık =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Tanrı'ya şükür üni.de kimse kimseyi sallamıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ben üni.deyim %70 devam zorunluluğu var aşarsan kalıyosun o dersten.. bide üni yani lisede bile bu kadar değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ben üni.deyim %70 devam zorunluluğu var aşarsan kalıyosun o dersten.. bide üni yani lisede bile bu kadar değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 aynı valla pat die msj gelio deliriorm.baız arkadaslar uyanık olup kaıtta kendi cep numaralarını vermişlerr yasıolar valla adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ben hep kendi nomu veriyorum ama gelmediğimle ilgili bi uyarı gelmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ben 2.5 senedır bu okuldayım ılk defa bole oldu herhalde onceden babamların nosunu almıslar ..Valla kaldım olkulda 2 ay ..Artık napalım katlanıcaz nasıl bılmem ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 hmm bizde ev aranıyor direk.mesaj olayuı yok. eheh yiğit özgür'ün "mesaj atınca ali geliyo" esprisi gibi. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 arkadaşım okula gidin siz de? sanki hiç liseli olmadık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Okul iyidir ya. Dahi anlamındaki -de'nin ayrı yazıldığını falan öğretir, severiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar