DarkShines Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 edanada abyss de sıkıştırdım köşeye aldım paralarını ve abyss ini warriorun elindekide +7 dagger reduce !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 uçak kaçırmayla alakası ne bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 komik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 aaa bizim macrocu arklar abyssde el atmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hijack ucak kacırmak veya korsan anlamı ile kalmıo genelde soygun yapılırken kullanılan bi terim ... + macrocu benmiyim ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 akaSexMachine den kastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hah tamam o zmn tanımıorum o sahısı ama ünlü oldu :D ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 olimpia edena sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 olmya edena suxx da konu ile ne alaka ? ... dagger +7 reduce için se istedin serverda yapam sana hedie xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 onu bunu bilmemde czde biprogram kullanılar adam 50m ötede 10damage sralanıo hepside hemen hemen aynı degerde 900 900 850 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ya sux dan kastım o deil sıfırdan baslamak gozum yemiyo 1 lvl den tırmala bebegım trmala ondan sux +7 reduce yapmana gerek yok +7 yap ver saten rogue um =p agagiller in cogu da orda oldugu icin ole dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ahahhah yok aib ben başladım cok keyif aldım lkvl 60 dan aşşa bi warriorun pk yapamıcana inanırken 4k np yaptım cok buyuk keyif alıyodum aşırı dercede mutlu mutlu oynarken birden dupe olayı cıktı cillop gibi serverda +7 shard +8 iron cross bow ve +7 chitinleri gorunce ...... + bunların ss leri war roll back ve dupe wipe olduktan sonra kalan itemlar bunlar yoksa cok buyuk keyifle oynuyodum şimdi charı bıraktım hatta bi arkadasa verdim o oynuyo ... ama ko suxx .. ha birde dier arkadasın dedi gibi combo hacklerde komedi adam ardı ardına 15 vurus falan yapıo bilmek tükenmio şaka gibi artık bunlardan gına geldi ve ko bitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar