Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kocamustafapaşada patmala!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi arkadaşımın ewindeyim kocamustafapaşa'da,patlama oldu,ödümüz koptu,sesi geldi buraya kadar.camlara çıkmayın diolar,sesler gelio bissürü,sanırım patlama otobüs durağında olmuşşşş...şimdilik edindiim bilgiler bu kaddar!!!!....
Mesaj tarihi:
Dershanede yanımdaki arkadaşın telefona mesaj geldi patlama oldu die hsttiiirr dedim o an sessizlik oldu butun sınıf duyunca söledim sora hocada küfür etmeye başladı. Allah belalalarını versin ya.
Mesaj tarihi:
said:
Kocamustafapaşa otobüs durağı yanındaki çöp bidonunda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

Patlamada, durakta simit satan Salim Şahin hayatını kaybetti. Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şahin bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralılar Süleyman Tara, Özdemir Efendi, Yavuz Özyılmaz, Selvihan Yapıcı, Ertuğrul Yapıcı, Dilek Soral, Fikret Ünal, Fahriye Erkol, Ahmet Akgül, Ensar Esen, Faik Ayiki, Mehmet Yıldırım ve Uğur Çataykaya yakındaki hastanelere kaldırıldı.

İstanbul Valisi Muammer Güler ve Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah patlamanın meydana geldiği yere gelerek incelemelerde bulundu.

mümkünse hepsini miniguna dizmek istiyorum

[ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 20:03 tarihinde, Lancelion tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bunları yapan insanların amacı nedir, mutsuzluk veren. elinde ekmeğiyle evine giden adamın canını yakan insansların amacı neee???
kalp kııranların, ayağını kaydırmaya çalışan kör kafallılarn, kıskançların amaçları ne*??
ne yani??**???
pardon abuk yazxdıysam iki extra, daa duuur.........bu insanlar bitmez daa
Mesaj tarihi:
Terör tek bi kişinin veya grubun düşüncesini temsil etmez. Terör terördür, tek amacı dehşet tacirliği. Ölenlerin, yaralananların; terörün umurunda olduklarını sanmıyom.
Mesaj tarihi:
dava ne davası varmış kı bu adamlar dediğin llava bak allah aşkına sankı adamların vatanını işkal etdikte onları bizden almak istiyorlar sanki
Mesaj tarihi:
1kişi ölmüş,1kişi de ağır durumda..
şırnakta da 7terörist göz altına alınmış 2 kadın..
belki de o yüsden bomba koydular istanbula..
hala etkisindeyim olayın..sesler fln..
allah belalarını versin!!!!!....
Mesaj tarihi:
olan hep garibanlara oluyor ya ona üzülüyorum.

orada yoldan geçen biri de ölse üzülürdüm ama orada 2-3 kuruş için gün boyu çalışan bir simitçinin hayatını kaybetmesi.

hepsinin annelerine selamım var.
  • Yeni Oluştur...