KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 DarkRunarWar icin Warrior Hazirliyordum BirSuredir.. Bugunku DRW de Siftahi Yaptim.. http://rapidshare.de/files/16871511/drw.wmv.html ilk video denemem.. umarim begenirsiniz.. Not: Daha Takı Eksiklerini Tamamlamadim.. Bide onlari tamamlayayim.. Ozaman Seyreidn =) [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 18:12 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 tşk. ederiz . şu an indiriyorum,güzel mi bakalım görücegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Video Tecrubem Olmadigi icin Cok iddalı değilim.. Umarim Begenirsiniz.. Ve Video / Oyun Konusunda Videoyu izledikten sonra gözünüze carpan eksiklerim yanlıs davranislarim varsa lütfen iletin.. cünkü warriordan pek anlamam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kılıç kardeşim ne önemi varki ? oyun = zevk cıkarma sanatıdır. bilmem bazı kışıler neden hırs yapar?bunun için değermi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Valla ßen Sırf Zevk icin actim bu chari.. sadece drw lere giriyorum.. izlediginde de anlayacagin gibi gercekten baya renkli gecior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 meraklandım hea %60 da şu an..salla ya bişi yapmışşın ugraşmışşın..umarım değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Kullandıgım Scrollar ßiraz Abarti Olabilir Kabul.. Ama Amac Sadece PK Oldugu icin.. Ne Varsa Bastim =) =) [Dedigim Gibi Takılari Henuz Tamamlamadim.. Silah konusuna gelince +7 reduce raptor vardi baya yuksek oluyodu ap.. ama silinmis. olsun en azindan toto duruyor =) [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 18:33 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ohaaaaaaaaaaaa Tezbih dizer gibi :D Sen ne yaptın ya ResitaL yazmışSın Tebrik EdiOr ve BaşarıLarın dewamını DiLiOrum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 =) Tesekkurler.. ALper.. bir iki eksik kaldi onlarida tamamliyim.. sende giricen sözüm söz =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 oşşşşşş süper loooo harbi cok iyi.. :D ben şahsen beendim ne o öyle scream koyar gibi one handred dual oldugu ıcın degılmı öyle vuruyor? bu arada ap n +1500mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 :) Ap Suan 1480 Attack Scrol ile birlikte.. Takılar str 6 vs.. Elbiseler +8.. evet One Handed Dual Kullandigim icin oyle.. Bu Sekil Kullanmamin sebebide.. Sonda Gorudun Uzere Sıkısınca Kalkan cekmek icin.. İki Uc Magenin arasında kaldıgım zamanda.. Resist basili kalkani aliyorum elime ap dusuyor biraz ama mage kesmek icin yetiyor.. Unutmadan.. Seri Pk ya baslamadan once asil hedefim olan asasini sonunda warderlerinin onune kadar kovalayip kesiyorum.. kovalama fasli biraz uzun oldugu icin almadim.. [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 18:41 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ahada Elemanin SS i =) [spo][/spo] [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 19:12 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sorry de they are not yet olmamış :D türkiş ingiliş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Benim Klavye Musteride.. Ariza Klavye ile Yazmaya Calisiyorum.. İmla Hatalari Olabilir OKadarda Olsun.. Dimi ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 güzel video idi biraz daha uzun tutup müzik de koyarsan bir dahaki sefere severek izleyebiliriz sanırım :) emeğe saygı ++rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 =) Cafede Basım Kalabalık Biraz... Ama Dedigim Gibi Bu Sadece BAslangic.. Biraz Tecruebe Edindim Warriorda Birdahakine Daha Ciddi Muzikli Vs Bi Video Ve Daha Uzun Bir Macera İle KArsınıza Cıkacagım.. [ Not : ßu Warrior Sardi ßeni KLC yi bosladim iyice olmuyo boyle noluyo bana ya.. roguemi seven bir insanim ben.. =Pp ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bide bi düzeltme yapim drw deil dlw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Gatenin Adi RunarGate Olunca.. isimde DarkRunar Die Kalior akilda napaim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yorumlar güzel bende indiriyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 oyyyyyyyyyy kılıc nettin sen oyle yaw :((( mouse ile cok oynuosun. adam secmeden zorlanıosun. zr yapıp adamı sececeksın sonra naparsan yap. mouse ile işin yok. mouse ile adam secme. mouse ile bu sekılde yaparsan adama cleave vuruosun sonra duruosun mouse ıle gıdıosun sonra vuruosun falan. yanlıs iş bunlar .=) mouse ile olabıldıgınce az ugras. klavye calıs bıraz. once cleave sonra leg vurkı stuned yapma olasılıgın daha da artsın. bu karsı tarafın resistine baglıda olsa dedıgım sekılde yapmanı onerırım. etrafını orclar sardıgı zaman vurdugun adamın karsısında tank olarak durmaktansa olabıldıgınce mouse ıle kayarak vurmaya calıskı asasların r lerı failed wersın. leg vuruosun adama sonra diğeri skili bastıktan sonra leg dolunca tekrar leg vurmaya calıs. orclar arkadan dalarken sen ı ya basıp ınv acıp once elındekı sılahı alıosun sonra shield takıosun. onun yerıne dırek shielde sag tıkla yaptıgın işlemi yapar. bosuna zaman harcamamıs olursun. boş olsan bıle elını z den cekme parmakların alıssın surekli z bas xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Cidden Cok Sağolasin.. Mouse ile Cok oynuyosun Klavyeye Alis demissinde Bir Ust MEsajda Klavyemin Durumunu anlatiyor.. Tuslara basmakta Cidden Cok Buyuk Zorluk cekiyorum =) Önerilerini Dikkate Alicam Tesekkur Ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Inter DLW Varmıs Kayıt Olduk ßakalım Orda Nolacak Rakibimiz.. Olympia + EDENA Karmasi.. Edenadakilerin Karsima Hangi silahla cikacaklarini merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 free olarak indiremiyoruz ? ben de mi hata war ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Acılan Menuden Free yi Tıkladiktan Sonra Bi 20 Saniye Falan Bekleyince Ekrana Cıkan Kodu Hemen Yanındaki Kutucuga Yazarak Tamam de İndirme Baslicaktir.. ßundan Sonra Rapid Kullanmicam Kendi Serverimi Kullanicam.. Reklam Olmasin Diye Kullanmamistim Bu Videoda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ewt tek sorun orda 2x 3x saniye değilde 67 dakika bekle demesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar