b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 arkadaşlar halk arasında kamyoncu-oduncu gömleği olarak bilinen eski rockçıların özellikle G'nR ın giydiği gömleği uzun zamandır aramama rağmen bulamadım. bnerede bulabilirim gerçekten yardımcı oılabilirseniz sevinirim... burda Slash'in üstünde gayet rahat görebiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 herifin yüzünü gördük lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 cennetlikmiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Niye zorlandınki bu kadar,halbuki çok rahat bulunan bir şey.Outlet lere bak oralarda oluyor çoğunlukla.Yani ben oralardan buluyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bence çok kötü bir gömlek.. aşırı derecede modası geçmiş bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 oduncu olacak belkı herkes sekıl pesınde olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 "genç odunculara öneriler" adlı kitapta bu gömleklerden söz ediyordu. sayfa 345, satır 42 "her kim ki oduncu olmaya gönül vermiştir, önce en yakın outlet'e gidip bir adet oduncu gömleği almalıdır" diyor. ben kitabın yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 taa 345. sayfada mı bahsediyor bundan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 adam gibi mesaj yazarsanız sevinirim geyikleri başka topiclerde yapın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bende var;) cok guzel bence, kıyafete uydurunca hoş duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 evet ya nerden bulabilirim acaba offf yakın zamanda alan biri varsa tam mekan sölerse acaip sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 cok once annemden yürütmüştüm ben, bilmiyorum nerde satiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 2-3 tane var. Bende unuttum şahsan nerden alınmıştır. Ama kaliteli bi oduncu gömleği alıp onu kolaylıkla o resimde ki amcamın üzerinde ki gibi pespaye bir duruma getirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bi bulsam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar