Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DUPE WIPE mı BANA OZELMI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tam tam in butun itemlar silinmis diye duydum ne kadar doru bilemicem

bende hic kayip yok masalla ;p

[ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 17:45 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bu wipe değil farklı birşey gibi duruyor
KILIC ın durumu aynen bende de söz konusu ki 4 parça duruyor 1 parça chitin yok oysaki 6aydan fazla süredir setten 1 parça dahi silinmemişti ve bow.

Supporta anlattım, "silinen item gelmez. rollback yapmıyoruz." oto mesajı çoktan gelmeliydi hala gelmemiş tuhaf.
Mesaj tarihi:
bana o sekilde bile cevap yazmiyorlar.. ne yazarsam yazayim gelen cevap
" Lütfen Probleminizi Cözmemiz İcin Daha Ayrintili Bilgi Veriniz Baglantı Kurdugunuz icin Tesekkurler.. "
Mesaj tarihi:
hiç bişiyim kalmamış sanırım hacklendim bu wipe de herhalde inn dekiler inv e fln kaymıordu kendim yaptığım str rogue elbiselerim bile yoq.2. kez oluor.. Yardım edebilcek war mı çok itemim legal di(md +8 silver earring pp vs ..)
Mesaj tarihi:
yaw bizim arkadaslardanda giden ietmler var 2-3 once drop ettigimiz SS gitmiş ayrıca ustundeki butun para silinmiş veya calınmıs ama bazı seyler duruyo bi hack işi olsa hic bisey bırakmazdı herhalde. diye dusunyorum.
Mesaj tarihi:
Haklısınızda Geri Gelse Keşke... Gittiği Gibi....

Sabah bi oyuna Giriceksin +8 shell ler +11 takılar v.s dimi. :)

Oyunda öyle acaip şeyler oluyoki. Bizde party ile beraber DM den mirage sword düşürdük sonra. buna ne upgrade nede kimseyle trade yaptım bankada duruo da sessiz sedasız. ama bugün yok :S

Silinmese Keşke..
Mesaj tarihi:
Bugun herkes boyle seyler yasadıgına gore hacklendik diye baskasını suclamanın anlamı yok cevremde bugun bunun icin buyuk kavgalar cıkacaktı nerdeyse. burdaki diger ornekleri gosterip ortalıgı yatıstırcam sanki :P
  • Yeni Oluştur...