PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bende de silinen yok ama yakin cevremde ko zamanindan kalma itemlarin silindigini duydum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Silinen itemlerim +8 Shell Bot.. +1 Shell Gaunlet / +1 Shell Pauldron / +1 Shell Pant.. +6 reduce raptor.. pp +0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 tam tam in butun itemlar silinmis diye duydum ne kadar doru bilemicem bende hic kayip yok masalla ;p [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 17:45 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 benimde 2 tane +8 legal shellim gitti sabah.bu seferki dupe beni çok yaktı.kurunun yanında yandım.+8 giga +8 iki shell rogue fp dd ve en önemlisi 20 spear def rogue chitin kolluk:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Kibal'ın bütün itemleri gitmiş. Adam şaşkın durumda. 2 yıllık itemlerim gitti diyor. Çok ilginç bir wipe olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 falla hatirliorum kibal eski town clanindandi vexxx ler mod3mler filam belki editleride silmislerdir ;p nede olsa artik james yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 benim +8 botla birlikte yaptigim helmet ve gaunlet duruyor ama.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bu wipe değil farklı birşey gibi duruyor KILIC ın durumu aynen bende de söz konusu ki 4 parça duruyor 1 parça chitin yok oysaki 6aydan fazla süredir setten 1 parça dahi silinmemişti ve bow. Supporta anlattım, "silinen item gelmez. rollback yapmıyoruz." oto mesajı çoktan gelmeliydi hala gelmemiş tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bana o sekilde bile cevap yazmiyorlar.. ne yazarsam yazayim gelen cevap " Lütfen Probleminizi Cözmemiz İcin Daha Ayrintili Bilgi Veriniz Baglantı Kurdugunuz icin Tesekkurler.. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeQuiTaS Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hiç bişiyim kalmamış sanırım hacklendim bu wipe de herhalde inn dekiler inv e fln kaymıordu kendim yaptığım str rogue elbiselerim bile yoq.2. kez oluor.. Yardım edebilcek war mı çok itemim legal di(md +8 silver earring pp vs ..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ko zamanından kalan butun ıtemlerım duruo 3 adet şel +9 str takı seti ep defler hepsi duruo. ko zamanındakılerın sılındıgını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yaw bizim arkadaslardanda giden ietmler var 2-3 once drop ettigimiz SS gitmiş ayrıca ustundeki butun para silinmiş veya calınmıs ama bazı seyler duruyo bi hack işi olsa hic bisey bırakmazdı herhalde. diye dusunyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theoman Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Haklısınızda Geri Gelse Keşke... Gittiği Gibi.... Sabah bi oyuna Giriceksin +8 shell ler +11 takılar v.s dimi. :) Oyunda öyle acaip şeyler oluyoki. Bizde party ile beraber DM den mirage sword düşürdük sonra. buna ne upgrade nede kimseyle trade yaptım bankada duruo da sessiz sedasız. ama bugün yok :S Silinmese Keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bugun herkes boyle seyler yasadıgına gore hacklendik diye baskasını suclamanın anlamı yok cevremde bugun bunun icin buyuk kavgalar cıkacaktı nerdeyse. burdaki diger ornekleri gosterip ortalıgı yatıstırcam sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Olympia gidenler... +1 Kekuri Ring +8/15 ROuge Chitin Helmet Ve Boots +9 Dex Earring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bende dun +8 shard ve ustune trına wermıstım dual +8 mıragge aldım onlar sılınmıs:((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ya o deilde +1den kendim uplayıp +8 Olan helmet ve boots gidiyo pad duruyo silicektiniz onuda silseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 durum vahim K2 bu sefer iyice sacmalamıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar