thearsiv Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 27 sınde aldıgım shard 7/70 bu sabah yoktu 27 sınde guvenle aldım oyun gerı sarılmıstı dupeler yoktu ıtemler gerı gelmısti bı gun once yenı pacth cıkmıstı ama sılındı bu konuda ne yapabılırım ben 20 gb ye almıstım bu konuda yardımcı olabılıcek bırı varmı acıkcası o para benım tum bırıkımımdı ve oyuna gırınce kaynar sular basımdan asagı bosaldı. bu konuda ingilizcem de yetersız oldugundan offical sıteden mesaj yazamıyorum bana bu konuda nasıl bır mesaj yazmam gerektıgını soylıyıcebılıcek yardımcı olucak bırılerı varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ne yazarsan yaz, Alacağın cevap , [spo]K2 olarak artık herhangi bir rollback yapmıyoruz, Problemin size yarattabileceği herhangi bir kayıpdan dolayı özür dileriz.. Knight Online oynadığınız ve Customer Support a başvurduğunuz için teşekkürler.. Cs Rep11 [/spo] dir.. Kardeşinin , arkadaşının oynamadığından eminmisin charın ? belki lvl kasarken felan patlamıştır diyecem , en iyimser bu kadar konuşulur.. G. olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sifreyi kardesim dahı kmse bilmiyor ki giden yanlız shard olmus ya ben 2 ayda bırıktırdım 20 gb yı dupe yapmam bısey yapmam pazarda scrol sattım tıcaret yaptım. ben bu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 [spo]thearsiv pati § 31 Mart 2006, Cuma - 13:16 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- sifreyi kardesim dahı kmse bilmiyor ki giden yanlız shard olmus ya ben 2 ayda bırıktırdım 20 gb yı dupe yapmam bısey yapmam pazarda scrol sattım tıcaret yaptım. ben bu oyunun [/spo] ilk senin başına gelmiyor dostum.. Dediğim gibi , yırtma boşuna derim ben , [ ben çok yırttım arkadaşlarım içinde oradan biliyorum ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Arkadaslar Bu Sabah Cypherda Wipe Oldu.. Baya Silinen Item Var.. Ama Baya Sılınmeyen Itemde Var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben areste oynuyorum ve gm ile konusmak icin ne yapmam lazım daha oncede ufak tefek seylerım sılınmıstı ama bu seferkı baya koydu areste gm pmleri nedir bilgisi olan varmı ıtemım gelmesın barı o dupecı banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Tuhaf chitin8 kolluğum ve bowum silinmiş oysa ki bow 5 6 aydır chitin kollukda 2 aydır defalarca wipe gördü ve silinmemişti. K2 işine akıl ermiyor support banane diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ilginc bi durum ama bu konuda anca soguk su icebilirsin. Ne dupe yapanı banlarlar nede senin itemini geri verirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ama ! parayı basıp edit item alsaydın verirlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 parayı basip edit item alcak GM bulabilirsen online tabi.. son duyduguma gor gm lerin hepsi sıkılmıs Wow a baslamis :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sözde dupe wipe oldu cypher'da. daha 9038540292 kere wipe yapmaları lazım server'ın temizlenmesi için veya punkbuster bir çözüm olabilir çünkü dupe item'ı wipe'dan geçirmenin çok kolay yolları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kardes benim tanidigim birinde de rollback oldugu gun giydigi itemlerin hepsinden inventory de 2 ser tane wardi adamda o sonradan gelen seti baska bir arkadasina verdi ve bugun oyuna girdiginde kendi ustunde ki itemler kayboldu ve tabi arkadasina verdigi itemlerde. seninkide oyle bsey olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kılıç benım anlatmaya calıstıgım ıste buydu. +8 chitin we yayı kaç aylıkmıs ama sılınmıs sımdı. işte heran herşey olabılıo bu oyunda malesef .=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Evet.. Simdi Dier Charla Girdim.. +8 ShellBot um Silinmis.. Ama HElmet ve Gaunlet Duruyor.. İlginc.. Dedigim Gibi.. Knight Online.. Mantık Offline.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @ KILIC +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bi Benim itemLerim mi siLinmiOr Dragon Neck +3 Hariç Geçtiğimiz Rollback 2 gün geri aLındığında gitmişti :D [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 16:20 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Dragon + Kac Ney :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Black Dragon Neck +3 ÖzeLLikLeri 6 Def. 25 Dex 250 Hp Bonus 70 Magic Resist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 oha ben +0 ine bile raziyim.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Senden aLdığımı Sana satabiLirim :D razıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 haha =) simdilik lzm diil saolasin.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 o kısıye ozelmı her ney haltsa benımde basıma geldı +7 hp gaunlet +8 glave + dd25 fpm + spear 40 kalkanım gıtmıs :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Daha Low Fur Belt +3 ün de Tadına Bakacaz Sen durrrr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Msn Gel Charin İd Sifrei Verim direk.. Bari biraz np yapmis olurum :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 arkadasım ncs scrool basıp ısmını degıstırmıs oyundan cıkmıs ertesı gun oyuna gırdıgınde eskı ısmıyle karsılasmıs ve butun ıtemlerı yok banka dahıl hepsı sılınmıs costem supporta yazdı bunu ve 1 2 gun ıcerısınde gerı verecekler ıtemlerını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar