Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu oyuna naptız ??


magnetonur

Öne çıkan mesajlar

3-4 ay önce hacklenmiş oyunu bırakmıştım. Kardeşim abi gel ya güzel oldu oyun dedi. Açtım yeni i char girdim . Eskiden servarda sayılı itemler artık direk menchanta düşmüş. nick bug çıkmış düpe abartılmış . Yahu bi sürü itlik yapıp isim değiştirenler var. ks ye artık kimsenin seni çıkmaz olmuş.Bosslar oyuncak olmuş :) Ya arkadaşlar stres atmak için oynayan yok bu oyunu millet ego tatmini peşinde ve oyunun sahipleri game managerler adminlerde bundan faydalanıp daha fazla premium satma niyetindeler. Oyun oynarken oyuna gelmek bu olsa gerek. Düşünün öle adamlar varki yolda omuz atsan senden özür diler ama oyuna girince adam aslan oluveriyo, tatmin oluyo canavarlaşıyo ... terapimi dersiniz yoksa cinnetmi bilemem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyuna naptınız deilo abi bu oyunun mö ... çıktı ke ye geççmeden once dupe hack edit wardı ke ye geçtikten sonra ..... oyun .. oldu neyse

bu oyunda dedin gibi insanlar sadece egosunu tatmin edio karakteri ne kadar unlü olursa ne kadar cok ii itemı olursa kendilerini .... bok sanıolar şincik işsiz güçsüzler takımı war asl cocuklardan daha cok onlar .. cıkardı ne yaptılar ? = gm ler ile para karşılığı char edit liip satma item satmak falan fıstın oyunun ... deil insanların bile ... cıktı ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...