TreMorS Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Vay alkoç ha:)) iyi seni de listeme yazayım,önce size dalacam..ama şaka bi yana endless'ın ürkekliğini 10 mage uzaktan sezdim ha:))alacam np'ni,shadowhunter'la.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 beklerim janum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bende beklerim 1 vs 1 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 tremors bu arada yanlış alkoc u yazma listene kazayla abimi yazarsın alır ifadeni ben onun gibi cabuk halletmem isimi süründürürüm ona gore :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 aboooooo:))) demek atağın düşük yada silahın kör?beni süründüreceğine göre:ppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 endless e karısan karsısında benı bulur =p ----------- aynen benide bulur XD come Islak plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 polinin arkasındada beni bulur xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 alta benden önce yatttara :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yattara falan ben anlamam arkandayım işte o kadar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 aboooooo:))) demek atağın düşük yada silahın kör?beni süründüreceğine göre:ppp __________ come arena oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @Bjork Buffsuz hp 1700 kusur gozukuo sen o halde cz de nasıl gezion hayer ediyorum benim aresdeki clanımda warior buffsuz 3000 hp yapmadan cz e gitmedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 end bu gece son gecem olabilir..... yarın orc oluyom gibi aksama alıyom 2k cash sen aksama msnden biraz daha gazla beni :D bu arada caktırma fena dayak yemisin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Endless orc oldun sonunda ha! Avuçlarım kaşınıyor beleş np gördüm sanki asdasdasdad. İyi eğlenceler bücür pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bilinc sana 50 degil 100 k np helal olsun dostum yeterki sen al np baskası alcagına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 @deda Gayet normal 1 hp war bende.. Unique takı olmamasındandır.. hp veren takı yok şu an üzerimde 1797 hp war.. Oda yetio bazen.. :) Oynamayı bilmek önemli... 7000 hp olsa ne yazar oynayamadıktan sonra.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ENDLESS NASIL DOVULUR.. :D lol xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 asdasd xD bilinc agada yapmış yorumu :W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Bilinç Ağa'nın bi diyaloğu vardı :) - Aga elindeki oku versene kullanim biraz, - Ok deil o YAY! - Hıııııı... - Hııı yaaa adjajdasjkdhaskhdjkahdjkasdjkas xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ehuehuehu noob arda aga :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 beyler test yayınındayız tamam ama sizin bu yaptığınız ayıp hemde ko bolumun kaldirilmasi gündemdeyken bu konuları hörtlemeniz farkındaysanız bitek bu bölümde siz bunu yapıyorsunuz daha ilk günlerde bunları yapan ilerde ne yapar insanı düşündürüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Eski günlerimizi anıyoruz.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ırçımı satmadım agalar ben hep orcdum agalar niye böyle oldu 10k plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 biri benim mesajlarımı siliyor hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Zheld said: biri benim mesajlarımı siliyor hadi hayırlısı Gereksiz atılan her mesaj adminler tarafından silinir zaten. eski topicleri uplayıp ne yapmaya çalışıyorsun kimse anlamış deil. Şakamısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 şakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar