che Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 http://mizah.milliyet.com.tr/komikvideo.asp?id=103&tur - c'mon chicks - c'mon chicks.. : ))
Krusty Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ehm açılmıştı =) gerçi yine izledim yine güldüm :p
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 komik ama açıkcası gülmek istemiyorum...zaten ilk izleyişten sonraki izleyişlerde insanın içini sıkıtan görüntülerdir...
daverc Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Beyler niye gülüyosunuzki komik bisiy yok bence burda da boyle olmazki cmon chick :/ hahahah ehhh ne diyoduk bence yararli bir calisma lakin türkçe dersi daha yararli olurdu sanki. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 23:57 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ]
None_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 zaten ordaki eğitime gülmüyoruz ki. come on chicks lafına gülüyoruz biz.
ad3m Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Cahilliğin gözü kör olsun ne diyeyim birde insanlar ağlanacak hallere gülüyor ya ne diyim...
perfi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 come on chick den ziyade dans kismina bittim ya halay pozisyonu alinmis arkada ve en ondeki abimiz kendinden gecmis
Zopik Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Biri çıkıp kahve köşelerinden kurtulduğunu söylüyor, diğeri daha önce -muhtemelen- hiç başına gelmemiş olmasına rağmen kamera karşısına çıkıp öğrendiği kadar ingilizcesiyle kendini tanıtacak kadar medeni cesaret gösteriyor (ki g.t ister bu. biliyorsunuzdur!) ve yine aynı şekilde bir gurup öğrendikleri şarkıyı söylemekle kalmıyor, eğlenceli şekilde dans ediyorlar. Bu adamların ne kadarı kadar olabiliyorsunuz da gülme hakkını buluyorsunuz kendinizde ? İzlerken gülümsedim fakat sadece olayın hoşluğuna. Helal olsun adamlara.
taz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hadi ordan gayet komik bi olay ya adam türkçe bilmez tavukları kamonçiks diye çağırıyo buna gülmücem de neye gülücem arkada cat stevens eşliğinde dans etmeler falan izleyince 5 dakika gülmüştüm :D
Öne çıkan mesajlar