trader Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yakşamlar arkadaşlar 2 defa nation transfer yaparak female den male yada male den female a dönmek mümkünmü cevaplar için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 mumkundur male den barbara donuldugune gore(warrıorlarda) buda mumkundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bayandan Erkek 'e dönebilirsin national transfer ile ama erkek 'ten Bayana Dönemessin diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 abü travestimi olcay şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 nation transfer bir kereye mahsus yapiliyor. ayni name change gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 nsc benim bi 10 defa degiştirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 The_Cute nerden biliyon 1 defa yapıldıgını kime sordun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yukarda yanlıs yazmısım :D benim bi arkım 1 günde 10 defa degiştirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 The_Cute Yanlısın Var bir account ile 3 kere karşı ırklara geçenleri gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trader Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ii de male female oluyormu biliyoruz 30 defa name change yapılabildiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 trader sen birşey secmiyorsun. male ise male female ise female Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Human Dişi Mage isen , kjarşıya geçtiğinde cinsiyeti olmayan bir mage olacaksın geriye ne olarak dönersin bilmiyorum :D seçenek sanırım çıkmıyordur ve büyük ihtimalle erkek mage olarak geriye dönersin.. Iki Race dede priestler için F/M olduğu için sanırım değiştirmek mümkün değildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben irk degistirirken üstünde 1 time only yazio die görmüştüm ama yanliş görmüş olabilirim.. 2 kes deistirmeyi denemedim acikcasi.. pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 duration : 1 time yaziomus ewt yanlis gormusum.. pardon yeniden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 The_cute :D o 1 time only yazan sadece o scroll icin gecerli. 2k kc alip bi scroll daha al gecersin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Belirli class larda bu mumkun olur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 priest haric hepsinin cinsi degisebilir . nation transfer istedigin kadar kullana bilirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExCeLLeNt Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 evet mümkündür arkadaşım human male mage idi nation transfer yaptı karus oldu tekrar transfer yaptı human famale olarak oynuyor şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesplanus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 female den male olabilirsin ama statlar değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trader Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bu konuya son noktayı koyayım male human orc olup geri geldiğinde female olabiliyor denedim gordum yalnız orc iken statları 0 latmanız lazımn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 2 defa dönme bilmiyorum ama nation transfer le yapabilirsin galiba mesala ceek de öle yabdı orc oldu sora human şekli deişdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikrosek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hyr dönmüyo tekrar humana döndüğünde eski tip charın geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar