Quibble Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 atasehirde basima geldi olay.. hani modern kentlesmis site olan ortam... ilk defa da olmuyor. sevgilimi evine birakirken, opusuyorduk ve guvenlik gorevlisi gelip " burda opusmek yasak" demezmi ?? sasirdim ve sinirlendim, ancak sevgilimin uyarisi ve mantikli dusunup guvenlik gorevlisiyle olay cikarmamaya karar vermemle , hic bisi demedim.. daha oncede "burda oturamazsiniz", "abartma genc" ( opuyordum sadece ), "lutfen opusmeyin"( kibar versiyonu ) gibi seyler de duymustum.. bi kere takside olmustu taksici uyarmisti.. onu bi yere kadar anlarim .. sonucta adamin arabasindayiz ve disaridan ( ne gozukuosa artik ) gorulmesi rahatsiz etmis olabilir adami, hani sanki o opusmuyor... bana gercekten ilginc ve bi o kadar da igrenc gelen bu mantik ne zaman yerlesti guzel ulkemin insanlarinin aklina ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 öpüşmek derken? yanağından mı öpüyordun yoksa dudağından mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 dudagindan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 elinden öpüyodu bence yuh hayvan dedi bekçi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 quibble biz de öpüşüyoruz ayrıca tamam. ama nedense ben de bi çifti öpüşürken görünce böyle olmadık bi yerde böyle içimden gelen kolay gelsin,hayırlı işler, rasgele vb. deme isteğini her seferinde bastırmak zorunda kalıyorum. adam bekçi bi de kesin çekemez öyle şeyleri hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 beklerim onuda.. farkedermi nerden opuyor olmam ?? opusuyorduk , yiyisiyoruk .. kime ne ?? 10 tane binanin arasindayiz bide hani caddede sokakta olsa , bakti gordu rahatsiz oldu dicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 quiblle herkes bunu normal karşılamaz.. Gelenek görenekler kaldırmıyor bazen o kadar. bir de abarıyorlar bazen o zaman hakkaten cekilmiyor.. Yapılcak yer var yapılmıcak yer var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sly-one öpüşmek eylemi her 2 turlu de kullanılır. niye böle bi tepki annamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 İnsanlar toplum içinde öpüşebilmeli. Kime ne yani sen yine sabırlıymışsın ben kesin tartışırdım bekçiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ya yandan gecerken rahatsız olabilir insan da hani bunu da soyleyebilir bence sokakta yapılması hiç hoş değil kınıorum en azından sokakta opulurken etrafa bakılır boşsa olur böyle işler biri gelince hemen bırakılır. utanır be insan biri baksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ehe utanmamda, dedigim gibi 10 tane binanin arasinda zaten etrafta kimse yok, uzaktan geliyor adam sirf gordugu icin.. hani onuda dusundum dedim belki cok toplum icindeyim dedim de diildim yani bi yanimizdaki kedi heycanlandi oda Mart ayindan olsa gerek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Sen Gazi üniye gitme o zaman. Orda elinden tutsan dövüyolar adamı.(her fakultede deil tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 vedalaşırken küçük bir buseye zaten kimse birşey demez ama tabi uzun sürerse kızan çok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sokakta adam dövülür,kimse hooop demez öpüşen çift olur,aman durdurun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yok almiyim.. Isikdayim ve bole bi sorunla karsilasmadim daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 millet neye karısacagını sasırdı pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @Dogmeat aynen oyle, gecen cuma kadikoyde duraklarin orda 3 tinerci bicak cekti parami aldi gitti etraftaki bin kisiden biri laf etmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 şimdi adam uzaktan geldiğine göre bu öpüşme işlemi yanak değilmiş ve uzun süreliymiş anlaşılan adam durdurmaya gelmiş baksana : ) sokakta abartmamak lazım etrafta insan yokmuş orda o ayrı da 1 kişi de olsa rahatsız olacağı tutmuş işte. yani ayıp birşey değil tabi de abartmamak da lazım. yoksa kimse karışamamalı tabi ki. ama tamamen özgürlük de olmamalı bence. ipin ucu kaçar sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kavga ediyor olsam gelmezdi o guvenlik... ne kadar isin ucu kacabilir ki ? donumu indirip, sevismeye calismiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Adam bekçi, dolayısıyla bizlerden yaşlı. Ve o yaştakilerin bu gibi şeylere sinirlenmesi doğal. Uzatmaya gerek yok bence. Herkes kendi çapında haklıdır bu konularda. Ortasını bulacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 "Amca sıranı bekle" filan deseydin tepkisi ne olurdu çok merak ediorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 eheh benim aklima neler neler geldide soylemedim :P cok saygisizca olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yasaksa git şikayet et diyip devam etseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bekçiyle tartişirdim.. ciddi tartişirdim uzarsa dalardim o biçim yani. Sen kimsin, kime yasak koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 zaten vedalasiyorduk... ayrica erkeklik taslamanin mantigi yok sevgilimin yaninda diye dusundum.tabi butun atasehir guvenliklerinide karsima almak istemiyorum acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar