Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burada Opusmek Yasak ! .. Ha wtf ??

Quibble

Öne çıkan mesajlar

atasehirde basima geldi olay.. hani modern kentlesmis site olan ortam... ilk defa da olmuyor. sevgilimi evine birakirken, opusuyorduk ve guvenlik gorevlisi gelip " burda opusmek yasak" demezmi ?? sasirdim ve sinirlendim, ancak sevgilimin uyarisi ve mantikli dusunup guvenlik gorevlisiyle olay cikarmamaya karar vermemle , hic bisi demedim.. daha oncede "burda oturamazsiniz", "abartma genc" ( opuyordum sadece ), "lutfen opusmeyin"( kibar versiyonu ) gibi seyler de duymustum..

bi kere takside olmustu taksici uyarmisti.. onu bi yere kadar anlarim .. sonucta adamin arabasindayiz ve disaridan ( ne gozukuosa artik ) gorulmesi rahatsiz etmis olabilir adami, hani sanki o opusmuyor...

bana gercekten ilginc ve bi o kadar da igrenc gelen bu mantik ne zaman yerlesti guzel ulkemin insanlarinin aklina ?
Sosyal ağlarda paylaş

quibble biz de öpüşüyoruz ayrıca tamam.
ama nedense ben de bi çifti öpüşürken görünce böyle olmadık bi yerde böyle içimden gelen kolay gelsin,hayırlı işler, rasgele vb. deme isteğini her seferinde bastırmak zorunda kalıyorum. adam bekçi bi de kesin çekemez öyle şeyleri hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi adam uzaktan geldiğine göre bu öpüşme işlemi yanak değilmiş ve uzun süreliymiş anlaşılan adam durdurmaya gelmiş baksana : )
sokakta abartmamak lazım etrafta insan yokmuş orda o ayrı da 1 kişi de olsa rahatsız olacağı tutmuş işte.
yani ayıp birşey değil tabi de abartmamak da lazım. yoksa kimse karışamamalı tabi ki. ama tamamen özgürlük de olmamalı bence. ipin ucu kaçar sora.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...