BeIlow Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Yeni bir kaç şey karaladım ehehe umarım beğenirsiniz =) Bir kaç minik adam :P : Şekil 1 (çok silik çıkmış) : Şekil 2 : Şekil 3 : Umarım beğenirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 şekil 3 guzel olmuş 1.si gelişiguzel olesine cizilmiş gibi beenmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kaan dalga mı geçiyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yahu kendine , çizdiine saygın olsun, çizgili kağıda çizme şunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yahu kendine , çizdiine saygın olsun, çizgili kağıda çizme şunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 3 çok kasmis gibi gözüküyo ama becermissin helal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 +1 dynun mümkünse 35x50 kağıda çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 3. güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 derste çizdiğim için çizgili kağıttalar ve çizgili kağıtta çalışmayı çok rahat buluyorum saygıyla alakası yok bunun =) herkesin rahat ettiği ortam farklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bellow sen adam çizme, dövme fln tasarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 çizgili kağıtla saygı ne alaka :) sanat sanattır. arkadaş 1. çok tırt ama 3. kaliteli olmuş.. Devam etmeni dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar