RazoR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ben nypmhis üyeligim olmadigi icin arkadasimin accounttundan yolluyorum.. iyi seyirler:D http://www.hemenpaylas.com/download/351241/Nymphis_vs_eziq_kardesler.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 aksam stunerle 1v1 pvp olacak onuda koyacagim mrk etmeyin rezil rüsva olacak arkadas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kardeşim bırak Allah aşkına sen gel beni kes sonra stuneri kes...texas720 ehrzman beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 adamı kesince rezil mi olacak :) sen burada ben gıralım diyerek vezirmi oluyon ? sen şakasın dimi [ alıntıdır ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Garbage olsaydi bisey derdimde simdi neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bu arada bu movie ben town cekmem kacmam dedigi icin konuldu.. yoksa aksiyon felan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Teke Tek DeğiL ki Orda towndan adam ok sallıor. Senin Partyden [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 17:07 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 iyi bakarsan movienin sonunda Geriye dönüyorum benim Party deki adamin nerede oldugunu görürsün o town cektiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 texas720 seninle her türlü 1vs1 yaparım. Kardeşin yanıma uğruyor zaten :) Charına da girebiliriz.Beni kesemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 texas720 kuyruk acın var herhalde senlede yaparız mrk etme burda maksat stunerın hayatta town cekmem lafının uzerıne koydum bu movıeyı.. tartısmaya gerek yokh.. ben keserım sen keserım hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 256@ +8 shel set +9 gleave püff bunlarla kesmessen oyunu oynama zaten :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 nymhis@ Bende 2.670 hp var eğer sende hp ni bu rakama düşürürsen gel 1 vs 1 yapak okemi?Sadece hp den kazanıyon dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ayrıca stunerle 1vs1 video ne oldu merak ettim sonucu:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ya ben senı gecen dovmedımmı la czde kac kere kacdın gıttın konusma ya stunerıda beklıorum.... daha gelmedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 İtemlerim gitmeseydi alayınızı aynı anda keserdimde.Siktiğim gmsi charını banlıyımmı,itemlerinimi silem dedi bizde sil dedik.Stuneri o kadar çok abartmayın 70 lwl ölmez die bir kanun yok.benim lwl 62 idi ap 2100+ fp giydigim halde defans acsiz 732 idi gerisini siz düşünün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Texsas720 de laf soyluyorsunuz ama benım onla az arklıgım war oyundan ne zaman benı gorse 1 vs 1 e cekerdi ama sonuç hep tokat XD Bence Texsasın alma ihtimali war illegal itemleri olabilir. ::505:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 server cypher sanirim, ilk başta 10-20 hp kalip town a gidip hp sini doldurup geri dönen sen miydin yoksa başkasi mi? ayrica adamin priesti yatmiş, 2 vs 1 durumu olacak orada, ve potu da kalmamiş olabilir... anormal 1şe deil sanirim town cekmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sanırım sizin charlarız ezik serverlarda bu konustugunz charları ARES e bekleriz arkadaslar gelin bi tyanışın bizlerle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 gerci bi hafta once sizlerle INTER sawasında tyanıstık GM den istedigimz tek sey var oda ARES e karsı diger serverlar yakında öle olucak hazrlanın...HE dupe yaparak bu oyun oynanmıyomuş onuda öğrenmiş oldunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ilk önce şunu söliyeyim 1523 ap var bende dex+6 küpe +7 shardlar vs vs ... 3 kere yaptık ilkinde o wolf atarken başladım hp si baya bi indi ama orda kaldı oynamadı benimkide 2900 e iniyodu en fazla (3.4 k hp var) sonra lamialarda yapıyoduk karus assasian geldi bana vurdu geri çekildim bi daha başladık ben soulu kaçırdım hp 2100-2400 arası kaldı deişmedi bazen spike thusrt yiyince 1900e düştü sonra bende soul bitti town oldum arkadaş hala pm atıyo hp oynamıyo gitmicektim sonra human charla geldi 55 soul vardı yanımda gene gittim gene aynı son bi ara wolf attım o ara gene hp indi biraz sonra gene soul bitti gene town attım. sanırım eklemeye gerek koymamış. item ları yaparsam bi ara gene kapışırız. movie ye gelince . orda kimin oynadığını çok iyi biliyorum charla ant ye gidince ilk işim arkadaşla oynamak olacak :D nymphis de anlamıştır orda kimin oynadığını zaten neyse herkese iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 son olarak ben buraya 5 tane video ekledim ayrı ayrı başlıklarda ve hiç kimse hakkın noob town attı o noobu böyle kestim şunu şöle demedim. insanlara noob deyip ben kralım ayağı yapman bizim değil senin ezikliğindir. benden önce yazan arkadaşların hepsine sölemiğş zaten "you need come back at the world" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @ nypmhis Sana göre eziklik town cekmek midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 başlıkda acaip nymphis vs arkandaki party yaptığın okcuyu adamdan saymıyon sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Beyler ben ayri Nymphis ayri ona göre.. Nypmhis benim account la girip mesaj atiyo karistirmayalim. Cyper bilmem ben:D Ama bu movie yi murat arkadasim cekti. Eskisehirde antalyada degil :) Murat = npymhis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 off işiniz yok salak salak baslıklar acıyonuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar