AthleT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne. Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et. Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika. Biri beğendiği bir şey verince: -Repi hakettin. Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep'e boğarım. Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum. Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim. Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi. Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -Replerinizi bekliyorum. Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti loL =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Biri salakça birşey söylerse: fıstık atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 lol.bu arada banlanmak ve rep nedir? [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 19:09 tarihinde, FIRAT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 banlanma= yasaklanma da. rep ne bende anlamadm. cevap mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yine aralarından sıyrılan küfrederse banlanan ark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 lol athlet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 rep = reputation, respect ünlü olmak falan fıstık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Eheheh Forumtr Mania olmuş bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Emege saygi teraziye dihhh... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar