Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardımcı olursanız Sevinirim!

Craysen

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar buzmna kadar hep arkadaşlarımla kasdım fakat sole bı durum var onlar bende once basladıgı ıcın ben onları hep alt lvl dan takıp ettım ve artık cok sıkıldım yenı bı serverda bagımsız başlamak istiyorum ve bundan onceki karakterim Priest dı ben yeni açacagım karakteri Shaman, Hunter Veya Warior Düşünüom bana bunlar hakkında bilgi verip ve server onermenizi rica ediyorum. (Mümkünse server yeni olsun alıp başını giden cok olmasın) sacma bi topic oldunuy düşünüosanız kusura bakmayın şimdiden yeni oyuncuyum :(
Sosyal ağlarda paylaş

Tek başına takılmak istiyorsan bence Hunter dah doğru karar olur. Hem solosu diğerlerine nazaran daha zevkli hemde para yapman dah kolay olur.

Warrior, kasması çok zahmetli ve sabır istiyor. Ben 40 levele kadar dayandım ama sabredebilirsen 60 olupta giyinmeye başladığında gayet iyi iş çıkarıyor. Eline aldığın yeni bir silahı daha iyi hissediyorsun filan..

Shaman için pek bişi demeye gerek yok. Konuşulanlar söylenenler filan herşey ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter ı hiç düşünme bile ilerde dungeonlarda bayağı sıkıntı çekersin Hunter çok var çünkü..
Warrior desen defansif olman lazım raid için.Shaman olabilir en iyisi Warlock ol çok az bulunuyor raid için en başta aranan karekter priesten bile az sayısı..
PvP de bariz üstünlüğün var 1&3 kapışabilirsin bide fellhunter ın varsa kimse kolay kolay yanına yaklaşamaz.
Ama 40 kadar bayağı ezilirsin PvP hiç düşünme bile 60 da doruk noktaya varırsın.
Grindleme olarak zaten iki char vardır en hızlı level atlayan birisi warlock diğeri Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

Valla yazından çıkardıgıma göre hiç kral olmicak serverda tr2 full adamlar görmek istemiyorum :) ama bu imkansız neden imkansız her yeni açılan server a migrate oldugu icin bunuda hep saglam guildler yaptıgı icin o yönden şansızsın açacagın karakter hakkında sana en zevk alacagın char warrior derim ben bl de oynuyorum ama alt char ım var twisting nether da büyük keyif alıyorum ama senin istedigin server yapısı olarak en ılımlı olan bu server diyebilirim çünkü burda atı aldılar ama üsküdar ı geçmediler :) 1 guild var aq40 yapan takip ettigim kadarıyla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...