PrudenT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bir şey soracağım. yeni aldım daha da 1gb. bi ufak aaa alkalin pille çalışıyor. peki bunlar şarjlı mı? içindeki pil şarjlı değil galiba? şarjlı pil alsam şarj olur mu? yani öyle bi düzenek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 üstünde rechargeable ve aaa yazıosa şarj edilebilir demektir. öle düzenekler var heryerde satılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 pil şarj edilebilir değil. ama şarj edilebilir pil alsam, aleti usbye bağlayınca şarj olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 firmware update yapamıyorum. Please put device in recovery mode before running firmware update diyor. ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 o aletin usb modellerini bilmiomda elektiriğe takıyosun aleti pil yuvaları var üstünde pilleride oraya yerleştirion ve şarj işlemi başlıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 öyle bi alet olduğunu biliyorum da mp3çalar şarj eder mi diyorum usbden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morbius Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bende de zen nano var 512 mb. Şarjlı falan mümkün değil diye biliyorum. Onda kullanacağın pil AAA pil yani bildiğimiz televizyon kumandalarındaki ince pillerden. Şarjlı pil kullanma bence, 4'lü kaliteli pil al . Zaten çok fazla pil tüketmiyor. Eğer pilin de kaliteliyse iyi götürür seni . Duracell ya da Varta tavsiyemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kaç saat gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 update olayını hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 duracelle 2 hafta rahat gidiyorum ben her gun 90 dakika yolda dinliyorum garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ike Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar