knoxville Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yeni ırk bence furbolg diyorum okuduklarım arasında en mantıklısıydı :) [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 02:47 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Peki ben size alliance a dranei leri düşündüklerini söylesem :) Şimdi sorarım blizz amca bu oyuna ally diye dranei sokarsan kim oynar o eciş bücüş yaratıklarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ben oynarım aralarında en karizma ırkın draenei oldugunu düşünüyorum ve başkada karizma ırk yok şuan furbolg mu heh köpekleri koysanalar daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 wowwiki.com'dan rumors diye aratın her ırk için okuyun. dranei, furbolg ve pandaren isimleri geçiyo zaten. furbolg'un saçma olmadığını okursanız anlarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Furbolg die bir ırk gelirse emin olun Burning crusade blizzard elinde patlar oturup zırlarlar neden bu ırkı oyuna koyduk die alakası yok furbolgların ne hikayesi varmı wc tarihinde anlatın öğrenelim ~~ Dip not: Ha ama blizzardın bir taraflarından hikaye uydurup sokma olasılığı var ona bişe demiyorum nasıl BE horde katıldıysa hehe [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 13:50 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bi kere şöyle bi şey var. naga veya dranei için hakkaten hikaye uyduması lazım. çünkü 2 ırk da blood elf'le ally :) ama orc'lardan nefret ediyolar. furbolg'lar zamanında night elf ile ally bi ırk. base'lerinin kalimdor'da olması da muhtemel (hyjal diyolar). http://www.wowwiki.com/Rumored_Races Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Blizz BE ırkını horde için oluşturduğunda daha elinde Alliance'a hangi ırkı ekleyeceklerine dair birkaç tane hikaye vardı. İşte aynen bizim yaptığımız gibi onlarda forumları araştırıp, hangi ırkın daha çok istendiğini görücekler ve o ırkı Alliance'a monte edicekler... Bencede en çok istenen ırk dreanai dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 mulock bence çünkü murloclarlailgili hikaye hazdılar en mantıklısı tigon ama tip bakımından [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 14:54 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ya wc 3 de oynarken cenarion mudur nedir şu tairenderin sevgilisi olan duruid bu fulroglardan creature (yaratık) diye bahsediyordu bunllaran şimdi nasıl ally e gelir anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @oktayca: furbolg'lar corruption'a uğruyo ama hyjal'de dağlarda falan hala corrupt olmamış bir ırktan bahsediliyor ya da timbermaw'dan... şimdi hatırlayamadım. yani hikaye bol :) dranei olması için ise dranei ve BE arasındaki ittifakın gene başka bi hikaye ile yıkılması lazım. naga için de aynı şey geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yani olaya iyi-kötü diye bakarsanız yanılırsınız bence. ırklar bi şekilde geçmişin izlerini silmek için savaşa giriyor. orc tabiki barbar bi kavim ama forsaken ve tauren'lere bakın bi de... yani blood elf hedefi doğrultusunda horde'a katılırken başka bi ırkın da allies'a katılması garip olmaz diye düşünüyorum. sonuçta warcraft'ın tarihi artık gerçek zamanlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar