Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurobasket 2003 İsveç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
arcane, 09 September 2003 04:52 tarihinde demiş ki:
hidayet balonun önde gideni

ne yazik ki bence de[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Mesaj tarihi:
lafın gelişi 1-2 dedim bunu anlayamıyo musun ki? bir adam bütün sene boyunca vasadın altında oynayıp 1-2 maç oynuyorsa şansa iyi oynamıştır o maçlarda. başka bir açıklaması olamaz
ayrıca rick adelman zaten senden daha az anlıyo basket konusunda, o yüzden hidayet gibi bir süper starı oynatmıyor değil mi? iyi olsa tabi ki oynatıcak ama iyi değil işte.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
Litvanya'nin bol faullude olsa guzel bir basket dersi verdigi macta...

Litvanya: 98
Sirbistan/Karadag: 82

Litvanya son 45 saniyede bir cay molasi aldi ayrica :P

acaip zewkli macti yalniz[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
biraz geç olucak ama , tartışmayıda alevlendirmek istemesemde Hidayetin durumunu dark çok iyi özetlemiş

said:
hidayet balon degil gayet yetenekli bir oyuncu; fakat maalesef psikolojik olarak cok dengesiz bir oyuncu. takimi sirtlayip goturmek istiyor, kendini strese sokuyor ve haliyle basarisiz oluyor.

gerçek budur kesinlikle. birazda çok güven var kendisinde , ama bu "balon" terimi verilecek kadar çok değil. Sonuçta yine 16 sayı ile 20 sayı yapan Mehmet okura yakındı.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
bu arada şunu anladık ki, bu forumda basketbolu seven az kişi var. türkiye elendi 20 küsur sayfa olan thread bir anda durdu. 2-3 kişi yazıyor sadece.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 September 2003 03:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bugünkü maçlardan sonra iyi ki elememişiz sırpları diyorum. litvanyanın karşısında durumumuz ciddi ciddi vahim olurdu bi 30 fark yerdik bence. yani iyice rezil olmak da vardı işin ucunda :)

litvanyadaki 3 dış oyuncusundan (jasikevicius, macjiauskas ve siskauskas) her ülkeye lazım bi kere. o jasikeviciusun asistleri ayrı zevk katıyo zaten. yugoslavyada da pejanın yokluğu haliyle hissedildi. ama bence o olsa da kazanan değişmezdi bence.

ayrıca gasol-litvanya finalini de iple çekiyorum inşallah bi kaza çıkmaz da izleriz doya doya.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Mesaj tarihi:
ispanya'nın gasol'dan ibaret olmadığını görmemeniz beni şaşırtıyor, hem de çok. Onlar da çok iyi takım oyunu oynuyorlar, 1e1'leri kuvvetli oyuncuları da var navarro ve gasol gibi.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
valla ispanya 3 adamdan ibaret benim için gasol (ki bu baya farkla en başta) navarro bi de garbajosa.
bence ötekiler litvanyaya karşı o kadar sorun olmaz ama gasol gayet olabilir. litvanya gasolu durduramaz gasol de litvanyayı durduramaz bol skorlu bi maç çıkar bence gene :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Mesaj tarihi:
Kender'cigim, daha önce de belirttigim gibi Litvanya, önüne kim gelse yenecek bir takim.
Gasol dinlemezler, sampiyon olurlar.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mesaj tarihi:
Kesin Ispanya. Tartismasiz bence. Gasol yeter.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Mesaj tarihi:
Ispanya'nin Litvanya'yi yenmesi için, takim oyunu oynamasi lazim ve cok yuzdeli atmalari lazim. Tek Gasol'la turnuva kazanilmaz. (bkz. Almanya - Dirk Nowitzki)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
  • Yeni Oluştur...