Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

severek ayrrılmak

_ClymoR_

Öne çıkan mesajlar

o siddetli gecimsizlikten ayrilmak olmus.

severek ayrilmak soyle bi olay, cok guzel bi kiz var ve sansa bala sana asik ya da sen antimodes ayarinda bi delikanlimizsin. fakat kiza yazan onlarca genc var ve bu genclerin bir bolumu senden iri. gelip sana "o kizi sana yedirmezler genc" diyorlar, sen de terkediyorsun. budur.
Sosyal ağlarda paylaş

uzun uzun anlatam kız ürgüplü ben çorum yani davranışlar hemen hemen aynı ikizim gibi bişi
ama kızın abisi var o yüzden bana kendi no su yerine kankasının nosunu veriyo tabi bende mal deilim numara sorgulaması yaptım baktım kankasının ad soyad çıktı ben o gün kafayı yedim işte neden yalan söledi diye sonraki gün dersanedeyiz soruyo noldu aşkım fln bende yalan söylediğini düşünerek yok bişi bi süreliğine gidermisin yanlız kalmaya ihtiyacım var dedim o arada o gitmiş dersaneden sonraki gün ben yine somurtuyorum geldi sende bişi var ama söylemiyosun dedi bende neden yalan söyledin dedim ne konuda dedi boşver dedim aradan 1 saat geçiyor hala yanyanayız hiçkimse yok özge beni seviomusun dedim evet dedi yemin edermisin dedim yemin ederim dedi ama böyle davranacaksan dedi gerisini getirmedi artık ikimizde somurtuyoruz aradan 1 saat daha geçti birden ayrılmalıyız dedi böye sürmeyecek dedi neden demeye kalmadı beni dudağımdan değil ama yakınından öptü kaçtı.yanımda maket bıçağı vardı o üzüntüyle kollarımı kestim oda kesmiş benim koluma 13 dikiş attılar herneyse bugün geldi benim kol fln açtım doktoru dinlemeyip soru çözüyodum sağ elimle geldi yanıma ben seni seviyorum dedi ama abimin seviceğini sanmıyorum dedi o kadar şeyden sonra zaten onun kolunu kestiği o anda gözüme çarptı sen kolunumu kestin dedim oda ewt dedi sende kesmişsin duyduğuma göre dedi bende hı dedim özge uyumadım gece boyu dedi bende ben sanki party verdim gece dedim dahada konuşmadık.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıldıktan sonra hicbisi eskisi gibi olmuyor yine konusabilirsin ama eski tadı alamazsın zten kızda senden vazgecmisse yapacak hic bisi kalmıyor istedigin kadar düzeltmek icin ugras verdigi kalbin yarısını senden alıyor senin kalbinide goturuyor gidiyor

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 21:15 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Asgard sna katılmıom ben kız ark. mla 1 hafta filn böle ayrıldk die kaldk şmdi herşey eskisi gbi zor oldu ama eskisi gbi ilk başta ikmzde ayrılmadn önceki hatalarımımızı birbirimizn yüzüne wuruyoduk filn olmayack gibiydi ama snra ikimzde çeki düzen wernce herşey eskisi gbi oldu ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yanımda maket bıçağı vardı o üzüntüyle kollarımı kestim oda kesmiş benim koluma 13 dikiş attılar

Bak şimdi 13 dikiş az olmuş. Seviosan komple kafayı kesıceksın. Sonra kız gelince; " sendemi kafanı kestin?" diye sorup kesmediyse kafasını kesiceksin, kesmişse;
"lütfen kafası kesiklerle tartışma, önce senin kafanı keserler sonra tecrübeleri ile çükünü keserler" diceksin ve bütün akşam inadına party yapıcaksın.

ya sabır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...