only_devil Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 2 taraf da severken ayrılmayı nasıl becerdiniz merak etmiyor değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 kardeş olduklarını öğrenmişlerdir. sustum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yeter bu kadar kus muabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 clymor intihar etti galiba ya da kuşuyla oynuyor. nedir son durum cylmor? neden ayrıldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 sultan gibi bi kuşum olsu...12634 milyar borcum olsun... tabi bide bıçağım olcak... özledim lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Clymour'un sultan kuşu var. Sultan kuşla oynanmaz. Sultan kuş dediğin polemiğe girmez, oyuna gelmez, işini yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 o siddetli gecimsizlikten ayrilmak olmus. severek ayrilmak soyle bi olay, cok guzel bi kiz var ve sansa bala sana asik ya da sen antimodes ayarinda bi delikanlimizsin. fakat kiza yazan onlarca genc var ve bu genclerin bir bolumu senden iri. gelip sana "o kizi sana yedirmezler genc" diyorlar, sen de terkediyorsun. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 evimden, ailemden, dostumdan ayrilmisim ben, sen dersanedeki kizdan ayrilsan nolcak (insert kufur). [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 02:58 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 uzun uzun anlatam kız ürgüplü ben çorum yani davranışlar hemen hemen aynı ikizim gibi bişi ama kızın abisi var o yüzden bana kendi no su yerine kankasının nosunu veriyo tabi bende mal deilim numara sorgulaması yaptım baktım kankasının ad soyad çıktı ben o gün kafayı yedim işte neden yalan söledi diye sonraki gün dersanedeyiz soruyo noldu aşkım fln bende yalan söylediğini düşünerek yok bişi bi süreliğine gidermisin yanlız kalmaya ihtiyacım var dedim o arada o gitmiş dersaneden sonraki gün ben yine somurtuyorum geldi sende bişi var ama söylemiyosun dedi bende neden yalan söyledin dedim ne konuda dedi boşver dedim aradan 1 saat geçiyor hala yanyanayız hiçkimse yok özge beni seviomusun dedim evet dedi yemin edermisin dedim yemin ederim dedi ama böyle davranacaksan dedi gerisini getirmedi artık ikimizde somurtuyoruz aradan 1 saat daha geçti birden ayrılmalıyız dedi böye sürmeyecek dedi neden demeye kalmadı beni dudağımdan değil ama yakınından öptü kaçtı.yanımda maket bıçağı vardı o üzüntüyle kollarımı kestim oda kesmiş benim koluma 13 dikiş attılar herneyse bugün geldi benim kol fln açtım doktoru dinlemeyip soru çözüyodum sağ elimle geldi yanıma ben seni seviyorum dedi ama abimin seviceğini sanmıyorum dedi o kadar şeyden sonra zaten onun kolunu kestiği o anda gözüme çarptı sen kolunumu kestin dedim oda ewt dedi sende kesmişsin duyduğuma göre dedi bende hı dedim özge uyumadım gece boyu dedi bende ben sanki party verdim gece dedim dahada konuşmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Eğer hala istiyorsan birşey kaybetmiş sayılmazsın. zorla birazcık o da razı olacaktır zaten yeniden cıkmaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ayrıldıktan sonra hicbisi eskisi gibi olmuyor yine konusabilirsin ama eski tadı alamazsın zten kızda senden vazgecmisse yapacak hic bisi kalmıyor istedigin kadar düzeltmek icin ugras verdigi kalbin yarısını senden alıyor senin kalbinide goturuyor gidiyor [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 21:15 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Asgard sna katılmıom ben kız ark. mla 1 hafta filn böle ayrıldk die kaldk şmdi herşey eskisi gbi zor oldu ama eskisi gbi ilk başta ikmzde ayrılmadn önceki hatalarımımızı birbirimizn yüzüne wuruyoduk filn olmayack gibiydi ama snra ikimzde çeki düzen wernce herşey eskisi gbi oldu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 aynı seyleri bende yeni yasadıgımdan soluyorum ama sizde su ayrıntı varmıs ikinizde ceki düzen vermeye calısıyomussunuz bizde tek taraflıydı ondan senin dediginde olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Oha duvara karşı falan oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Asgard evet kimzde çeki düzen wermeye alşdık tek tarflı olursa olmaz çnkü kmse buna dayanamaz ben dayanırm sanıodum ama dayankmak imkansız iki tarafn karşılıklı anlayışı lazm ;) ( bizmki gibi ( : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Adam tavrını koymuş ya.daha lafa ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bıçakla yatarım ben boyle durumlarda.magnumla uyumak da nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yorgan dondurma olur:( böcek basar yatagını sonra boceklere "üstüne böcek ilacı sıkılmış cips" verirsin ve can çekişmelerini izlersin ve gülersin çünkü cok komik olur.. hah.. haha ....ç.ç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Kolunu kesme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yok öle bisi. cok ekstrem bir durum olmadikca (ayri ülkelere gitmek gibi mesela) cok seviyosan, kalbin birakmaz bi kere.. bahanedir o, ''sey hedöcan ben seni sefiom ama ayrilmaliyiz, sorun sende diil!! bende! nütfen anla beni :(('' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Unutup Önündeki Maçlara Bakıcaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 said: yanımda maket bıçağı vardı o üzüntüyle kollarımı kestim oda kesmiş benim koluma 13 dikiş attılar Bak şimdi 13 dikiş az olmuş. Seviosan komple kafayı kesıceksın. Sonra kız gelince; " sendemi kafanı kestin?" diye sorup kesmediyse kafasını kesiceksin, kesmişse; "lütfen kafası kesiklerle tartışma, önce senin kafanı keserler sonra tecrübeleri ile çükünü keserler" diceksin ve bütün akşam inadına party yapıcaksın. ya sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ClymoR, akıl fikir biraz ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar