Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Şimdi diceksiniz her canı sıkılan topik açsa ohoo.. ama günlerdir böyleyim :) internetten, aynı oyunlardan da baydım :) Yeni uğraş arıyorum. Tavsiye istiyorum işte. Son günlerde yapıcak bişi bulamayınca uykuya başvurdum, geçen düşündüm de günde ortalama 13 saat uyumuşum 0_o" Pls tavsiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ders çaliş evladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 heh, peki anne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 sanatın kollarına bırak kendını rahatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 evet abi sanat... gel biz karaneo reloaded'ı çekelim rahatlarsın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 canı sıkılana önerilir :) tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 2 kere hepsini patlattım. :( Şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 3. defa patlat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ya şimdi? Ya patlıcam püüfff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 abi al işte post atıyon... bak bişilerle uuraşmış oluyon böölece... gel msne "xox" oynayalım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Yahu 1-2 saatlik bişey demiyorum. Günlerim çok boş geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yani msn'de ki mayın tarlası oynarım , her kim isterse ama kaybetmekten sıkılıyorsanız bilemem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ders çalişsana!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 çalıştım bitti. şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 dinancm çık git dışarı vur kendini... serdivan yap varuna yap.. hosta açılmış diolar oraya git, donas yap hatta kooperatif yap:) gez yani dolaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bak şimdi. Arkadaşım yok anlatabiliyo muyum? Lise bitince herkes bi yana savruldu. Yok abi gezcek adam yok :( 1230 da dersaneden çıkıyom. 7-8 gibi derse otururum. Aradaki 8 saat boş! bomboş. e bayıyo [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 22:27 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 fal bak? iskambilden ev yap? çöp adam çiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 aaa çöpadam! yap abi çöpwomana dewam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 :) lise bittiği zaman aynı şeyleri hissetmiştim,herkez üniversite kazanmış başka şehirlere gitmiş ben ortada kalmıştım. insan cidden sıkılıyor. :-/ çok iyi biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 uuu.... shape tween.. bak abi al sana eğlence.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ahanda sana ugras cıktı, yaz çiz boz eglen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ya ben ciddiyim. Spora falan mı yazılsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hee.karateye yazıl,milletin ağzını burnunu dağıt,rahatla. veya yüzmeye git,hocaların inadına havuza çivileme veya top şeklini alarak atla(ne deniyodu ona yaw?hani böle büzülerek atlama)vaşşşşşş diye ses gelsin sen de rahatla.şapada şupada yüz. spora yazıl bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 İşe gir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar