Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dm ye yardım :P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler ben bi tane 62 priest holy+heal ve bir lvl 62 rouge 1310 ap si var bi tane sadece 1920 heal ve bi tanede lvl 60 rouge onunda yaklaşık 1100 apsi var dm yi kaç dakikada kesebiliriz yada yatarmıyız? -_-
Mesaj tarihi:
bence 60 lvl rugu dışarı at bitane daha priest al 3 priest oldu şimdi
gelelim konuya 62 lik ruge bi kamikaze yapsın eğer dm nin normal vuruşuna dayanıyorsa ok kritiğine de tek geçmiyosa dm kesersiniz 3 heal de ful 1920 bassın o atack ile sanırım 25 dakkada kesersiniz ilk dediğim criterler olursa ha buarada bide resser bulundurun o_O
Mesaj tarihi:
bnm nick 16_tr bilen bilir valla üçkağıtla işim yoktur.. :) görmüşlerdir kesin czde falan beni, bi yardım edebilcek olan varsa çok iyi olur bende bide 62 priest var tank olsa yeter bi tane :P çokmu şey istedim xD
Mesaj tarihi:
62 lvl rogue 1310 ap:S bunun attack bukadarsa itemler düzeyinde en fazla 600 dahada sıksan 700 olur. tek seferde öleceğine iddiaya girerim:D seri town çekmeyi öğrensin bence:D
Mesaj tarihi:
valla ben öğrenmesemde olur ama karşımdakine allaha şükür bu attackla güzel town çektiriyorum beramusta char bulursan sanada çektirebilirim
Mesaj tarihi:
ben aresteyim 62 lvlim 1604 attack var. aresten bazi arkadaslar bilir humandan gecme karusum su anda nickim Nietzsche. senin town cekmene firsat vermeden oldurecegime bahse girerim.
Mesaj tarihi:
tamam çektirirm sen hiç merak etme ama nasıl kapışcaz sen ares ben beramus? bu arada çocuk dediğin kişi senin baban yaşında birisi belki konusurken sözlerine dikkat et icraati gösterirsem bacak kadar boyunla oturdugun yerden kalkamazsın neyse gel beramusa bi charla yada bul aresde char icraatın ne oldugunu gösteriim daha fazla uzatmaya gerek yok kendini bişe sanan gelio zaten buraya elin veletleri...
  • Yeni Oluştur...