speedie Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 beyler ben bi tane 62 priest holy+heal ve bir lvl 62 rouge 1310 ap si var bi tane sadece 1920 heal ve bi tanede lvl 60 rouge onunda yaklaşık 1100 apsi var dm yi kaç dakikada kesebiliriz yada yatarmıyız? -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bence ataklarından ziyade defanslarını yazarsan ilk başta ölip ölmiyceklerini yazalım tahminen tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bence estlantta hiç denemeyin cz ye gidin bi resser ve bolca stone of life alın her ihtimale karşı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bence 60 lvl rugu dışarı at bitane daha priest al 3 priest oldu şimdi gelelim konuya 62 lik ruge bi kamikaze yapsın eğer dm nin normal vuruşuna dayanıyorsa ok kritiğine de tek geçmiyosa dm kesersiniz 3 heal de ful 1920 bassın o atack ile sanırım 25 dakkada kesersiniz ilk dediğim criterler olursa ha buarada bide resser bulundurun o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMANX Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 belki bir tank olsa isiniz daha kolay olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Gencosman tank ol pls :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bi takım heali bi roguelere buf,acc,dex v.s scroll bide debufeer bul tammdır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Yada sen serverı söle biz adm ayarlıyalım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 beramustayım vallaha bu forumda pek takılan yok baremustan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 en iisi ben fallena gidiim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 walla bzm cafeci abiler war beramusta ama şu an ewdeym xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bnm nick 16_tr bilen bilir valla üçkağıtla işim yoktur.. :) görmüşlerdir kesin czde falan beni, bi yardım edebilcek olan varsa çok iyi olur bende bide 62 priest var tank olsa yeter bi tane :P çokmu şey istedim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 walla bizm abilerde ii kasıo 3-4 ayda 200k np kastılar lwl 0 dan önce 62 ye snrada 200k np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 nickler nedir acaba belki tanıyorumdur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 62 lvl rogue 1310 ap:S bunun attack bukadarsa itemler düzeyinde en fazla 600 dahada sıksan 700 olur. tek seferde öleceğine iddiaya girerim:D seri town çekmeyi öğrensin bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 valla ben öğrenmesemde olur ama karşımdakine allaha şükür bu attackla güzel town çektiriyorum beramusta char bulursan sanada çektirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 valla fazla dmg vurana dm fazla vuruyo biz altaturk ile bunu ögrendik XD 2 tank giriyoruz DM ye fakat altaya toplamda 2 kere bana 43633 kere vuruyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 vazgeçtim dm den :P yok açmadım bu topiği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben aresteyim 62 lvlim 1604 attack var. aresten bazi arkadaslar bilir humandan gecme karusum su anda nickim Nietzsche. senin town cekmene firsat vermeden oldurecegime bahse girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 walla dmye yumrukla dalan arkadasım geldı aklıma O:ya olm yumruk atıp town cekıcem ben :olm yap yap maaaa XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 300 attack fark var kes artık bi zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bana town cektirecektin... demekki kisiyi bilmeden laf atmak uygun olmazmis!!! nietzsche314.sitemynet.com/mynet_resimlerim/kral2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ver bana senle aynı attacklı olan char o zaman town çekmeye fırsatın olmaz zaten merak etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 LoL ve LöL. sen kendi charınla bana cektirecektin... neyse n00b gencler sadece laf uretir icraat sifir. bb all thank you for calling... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 tamam çektirirm sen hiç merak etme ama nasıl kapışcaz sen ares ben beramus? bu arada çocuk dediğin kişi senin baban yaşında birisi belki konusurken sözlerine dikkat et icraati gösterirsem bacak kadar boyunla oturdugun yerden kalkamazsın neyse gel beramusa bi charla yada bul aresde char icraatın ne oldugunu gösteriim daha fazla uzatmaya gerek yok kendini bişe sanan gelio zaten buraya elin veletleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar