Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunterlara Nerf Geldi :((

Akairis

Öne çıkan mesajlar

said:
Deady, shadowmeld kaçmak için değil saklanmak için yapılmış bir skill. Şimdi düşün, bir huntersın, rakibine saldırcaksın. Bunun açık açık yapmak mı gerçeğe uyar yoksa gizlenerek yapmak mı.

Gerçekçilik?
Wow'da?
Gece olmadan gizlenmek hemde çıplak bir meydanda?
Neyden bahs ediyorsunuz allah aşkına abartmayın.Über bir bug'dı düzeltildi...

PS : Trap nerf olayı farklı bir şey olabilirdi ama bir warrior olmadan trapleri savunmayın...
Scatter ve trap olan bir hunter karşısında meele'nin şansını açıklarmısınız plx (bir önceki hali ile)

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 18:37 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

fazla söze gerek yok ,işi bilen hunter her duruma alışır siz bakmayın ağladığımıza bizim ,yanlız benim anlamadığım biz sadece böle patch lerde ağlıyoruz diger classlar her patchten sonra hunterlardan yakınıyo

said:
Aradaki fark biri instant diğeri cast.Biri meele diğeri ranged
canım kardeşim bizim işimiz ranged la zaten meele mesafede rogue arkadaşlar bizden kat kat üstün biz hunterlar bir avantaj kaybettik sadece görünmeden ilk saldırıyı yapan taraf olamıyacağız artık bu patch ten sonra rogue ler hunterlara karşı bir avantaj elde edecek blizzard kafaya koymuş bir kere elnde bişey gelmez illa kestirecek bizi rogulere
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue//HUnter karşılaştırması trap//stunlock için yapılmış bişeydi. Sanırım bu saatten sonra maçı eşitlemiş oluyoruz.

SM ye gelince;

Dwarf hunter--> +5gun (hit şansını etkiler, hunter itemlara bakarsanız önemini anlarsınız)

Orc Hunter--> +Stun resist (Hunterı stun edemediğinizi düşünün sonrada gg yazın derim)

Tauren Hunter--> %10 Hp

Troll Hunter--> Bu fason lafım yok ^^

NE HUnter--> SM

Sizcede çok mantıksız dimi. pfff...
Sosyal ağlarda paylaş

bende onu diyorum zaten bütün meele klas artık dibimizden ayrılmayacak warriorlara gelince o kadar armoru nasıl delecek bizim zayıf oklarımız hem sizin bow ve gunların DPS lerinizden haberiniz yok galiba warrior bana 500 500 vuruken ben sadece ona 150 150 vurabiliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç horde açmadığım için raciallarını çok iyi bilmiyorum ama en azından konsepti doğru +Hp +Stun resist. NE lerde de olsun bir şey dimi. Boş boş gezmeyelim. Hatırlatıyım bizimde Aimedi atabilmemiz için rangein içinde durması gerekiyor adamın. Yani iila %100 atılcak diye birşey yok. Fazla yakın fazla uzak olursan aimed elinde kalır.

Yanıma gelen rogue//warrior kessin beni her şekilde dimi. LOL. Bu saatten sonra yine bir şekilde trape alırız yine bir şekilde melee classları alırız ama ortada -bence- çok büyük bir haksızlık var ve bununla ilgili fikrimi söylüyorum. SMnin rogue lara ve Druidlere + etkisini nerflemeden direk hunterları etkileyen bir nerfe girmeside bu haksızlıkların biridir, diğeride traplerin her şekilde görünebilir olmasıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bende onu diyorum zaten bütün meele klas artık dibimizden ayrılmayacak warriorlara gelince o kadar armoru nasıl delecek bizim zayıf oklarımız hem sizin bow ve gunların DPS lerinizden haberiniz yok galiba warrior bana 500 500 vuruken ben sadece ona 150 150 vurabiliyorum

Ay çok duygusal hiç 150 vuramadan öldüğüm çok hunter oldu trap kite olayından.Biraz tadını çıkartayım /rofl
Sosyal ağlarda paylaş

Boşuna heveslenmeyin trap kite tamamen kalksa bile, trapları tamemen kaldıralar bile aimed kaldırsalar bile peti kaldırsalar bile hunter kite ile deli edicek sizi, verdiğimiz hasarı isterseniz 150 de sabitleyin gende kite ile uğraştırıcam zevk alıcam, hunter nerflenmiştir hemde çok büyük ölcide nerfleniştir ama gende 1vs1 de diger charları çıldırtacak açık alanlarda nerde geldiği belli olmayan oklar başınıza bela olucak tek istediğimiz rangemizi kısmasınlar. Oda kısılırsa yalan olur hunter ama kite ile tüm haritayı dolaştırmaya devam (:
Sosyal ağlarda paylaş

deady yanlışın var. stealthta cast edilen herşeye geldi nerf. mesela roguelar artık stealthta mounta binmeye başladığında yada heartstone kullanmaya başlayınca stealthtan çıkıyor. ha tabii ki en çok abuse edilen olay shadowmeld + aimed shot olduğu için NE hunterlar biraz daha fazla etkilendi orası kesin. ama bu o kadar ufak birşey ki nerf bile demek fazla :) eğer oyununu SM + aimed üstüne kuruyosan baştan hatalısın ne diyim :) horde hunter açın da shadowmeldsiz oynamayı öğrenin biraz hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yaa ne hırs yapmışsınız hunterlara ama ,zati ben fark ediyodum bg lerde ne kadar horde varsa kafamda tepiniyodu ama şunuda kimse inkar etmesin bu hunter nerf i sadece NE hunterlara geldi gerisi hikaye

Bende nefret ediyorum bayrak almaya çalışırken aim shot yemekten ve bunu atan adamdan doğaldır..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...