Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 R14 olayim alt chara önem vericem ne yapalim priest kasarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Steathdeyken multi shot yemekle arc exp yemek arasında bir fark göremiyorum ben. Her şekilde haksız bir nerf olduğunu düşünüyorum. Bundan önce iyi oyuncalırı chain trape alamıoduk sadece şimdi herkes üstünde gezincek trapların. DMG ayarlaması eski patchlere bakınca mantılklıda trapın hala çok gereksiz bir nerf olduğunu düşünüyorum. Sabit bir alanın görünür olması halinde de o trape girecek insanlar içinde şimdiden macro yazmaya başlıyım ben en iyisi. edit: kaldı mı öyle oyuncu bu oyunda ^^ [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 17:48 tarihinde, Akairis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bir çok hunterın üzülmesi gerekirken bu başlık altında, bir çok hunter dışı classın sevinmesi de ayrı bir enteresanlıktır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 önemli bir oyuncudan aldığım haberlere göre 1.11 pathcte bloodrage dot dmg olucakmış. yani sheep trap seduce car curt bunları dot br dmg ile otomatik bozucakmışız warrior olarak. oh warriora buff gelicek en sonunda olursa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 zaten mage in tek kesebildiği class warirorken simdi hiç kalmıcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Deady nin rogue ile hunter stealth bazında karşılaştırmış ya daha bişe demiyorum nerf pala asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 neyse yaa sinirlenmiyecem karar verdim ,işi bilen hunter her zaman trap ine sokacak adamı bulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Deady, allah aşkına sen gördüğün ve ufacık bir alanda işe yarayan bir trapın içine nasıl girebilirsin? Ha olur, scatter+fd+trap ama bana manasız geldi nedense ^^. Burda olay reaksiyon zamanın çooooook çooooook uzun sürmezse trape girmen imkansız. Sonuçta bi warlockdan buff alırsın olmadı pot içersin görürsün. Göremezsende ben bi macroyu bitiriyim spamlarım trape giren adama işi gücü bırakıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 haha abi herbi geçmiş olsun blizzin hunter teami saçma sapan bi team sanırım 1 talent yaptılar manyak abartı oldu 1 nerf yaptılar daa abartı oldu allah sonunuzu hayır etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: Deady nin rogue ile hunter stealth bazında karşılaştırmış ya daha bişe demiyorum nerf pala asdasdas napim abi blizzart Ne lere bu özelligi saklanmak kaçmak için vermiş salıdırı amaçıyla kullananlar sadece hunterlar onuda nerflerdiler bayram edin sevinin havalara uçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 nooldu hunterlar ;) petle mage kesiodunuz. neyse benim için de pek iyi olmadı zira wsg premade'de hunterlara ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 patchi goren aglamaya basladi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Deady, shadowmeld kaçmak için değil saklanmak için yapılmış bir skill. Şimdi düşün, bir huntersın, rakibine saldırcaksın. Bunun açık açık yapmak mı gerçeğe uyar yoksa gizlenerek yapmak mı. Sm+Aimed combosunun mantıksız olduğunu idda edenler lütfen biraz oyunun gerçek olaylarla ilgisini düşünün. Bu saatten sonra +5 gun ı bırakıp insanlar niye NE hunter açar oda ayrı bir konudur tabi. Tek kelimeyle yazık oldu comboya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ilki allilerin en fazla 1 racial özelliği combat sırasında işe yaryıor bunun karşısında hordelerin racillerine bi bakın tartın ondan sonra konuşun. bütün racialleri combat için tasarlanmış kalkmış ne'ye laf ediyorsunuz. istedikleride oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 evet ciddi anlamda gg blizzard diyorum ben. balance adına birşeyler yapılması sevindirdi beni :) melee için attack speed normalization gelirken ranged için geleceği de belliydi neden şaşırdınız ki bu kadar ? ayrıca shadowmeld + aimed shot ile rogueların ambushu karşılaştırmak komik olur biraz. zira biz ambush için bazen bir tarafımızı yırtıyoruz sizin aksinize :) trapler de oyundan kalkmış gibi konuşmuşsun sanki. stealth mesafesinden görülebilcek artık. eğer çok istiyosanız normalization için ağlayın bizim zamanında yaptığımız gibi, yakında alışırsınız :P [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 18:14 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 SM+aimed shot ve daha bir çoğu yeteri kadar saçma ve adeletsizdi, demek istemezdim ama , salakça bunu savunmayın komik oluosunuz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 canım kardeşim sen yanlış anladın beni ,bende hunterım ve en çok yaptığım combodur yazdığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: Sonuçta bi warlockdan buff alırsın olmadı pot içersin görürsün warlock buffı stealth değil, invisibleları görmeyi sağlıyor. ayrıca neyi tartışıyorsunuz ki, stealth+ambush ile shadowmeld+aimed shot karşılaştırmak.. yapmayın ya;p davası olmaz artık zaten, geldi bilem patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 lol yok ya Deady ne biliim gözüm döndü çok sinirlendim blizzarda^^. Ben sadece yapılan işe karşıyım, gereksiz bir şey olduğunu düşünüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 uaw shadow melte ii oldu da trap harbiden yazık oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: Sm+Aimed combosunun mantıksız olduğunu idda edenler lütfen biraz oyunun gerçek olaylarla ilgisini düşünün. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 normalization olayının gereksiz olduğuna hak veriyorum. ama melee classlara geldi bir kere. ranged için gelmemesi saçma olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Hayır anlamadıgım alaycı bir tavırla rogue la hunter ı karşılaştırıyosun maça yenik başlıyosun arkadaş :) SM+aimedshot şu oyunun en adaletsiz olayı bunun aksini iddaa etmek sadece NE hunter ların işi sanırım sende NE hunter sın neyse fazla söze gerek yok sen rogue la karşılaştırdına göre bunun son mesaj olması gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 gene ağlama duvarı olmuş. hunter'lara da insaf diyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Akaris o zaman butun hunter olabilen ırklara SM verilsin e sonuçta hunter değilmi neyse 1-2 güne alışır hunter oyuncuları burda tek sorun blizzard bir class bufflarken aşırıya kaçması sonra düzeltince sorunlar çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar