JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 [spo][/spo] Buldum sanki bunu kucultsek olmazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @jade yarıldım yaw gece gece:D nerden buldun bunu yaw XD koptum koptum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 E bayrak yok , yildiz yok aman tugra yok ne yapcaz :))))BUda beynelmilel bi logo die dusundum heryerde Istanbulla ilgili seylerde :))) bide turistik tanitimlar falan filan hep bu vardirya eheheheheheeheheh Aman sizde :)))) [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 01:38 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yok yaw bence de güzel olmus... kötü deil.. geçen bi forumda görmüştüm bi logo.. dur bakam buraya koyam beğenecek msnz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 [spo][/spo] nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 aslinda guzel ama nbayrak olmasin diyolarya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 du ben forumlardan avatar çalmaya devam edem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 [spo][/spo] bu da deişik bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 [spo]http://img525.imageshack.us/my.php?image=raihan1qe.jpg" target="_blank">[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 2 sefer patlattik xD dur bi dk :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 [spo][/spo] oldu galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 [spo][/spo] bence en güzeli bu.. bunu biraz ufaltabilirsek süper olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 jade yaw bişi söle.. gcenin bu saati avatar arıorum deli gibin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Arkadaşlar Merhabalar BEn CHOSENS clan başkanı olarak YEŞİM arkandayım diyorum.AMA tek bir şartım var ARZU olursa ben ve bi kaç türk tanıdık clan olmas... biz bu kaleyi almak icin TÜRKLÜKTEN bahsediyoruz bayrak olmas diyoruz ama OLDUGUNU düşünün? orada türk bayrağını koyarsak ne kaybederiz? hiç denendi mi bu? Kendi clanlarımıza TÜRK bayragını koyuyoruz banlanma olmuyo oraya koyunca mı olucak? Sanırım herkes PM ine NOOB TURK cumlesini bir kerede olsa yemiştir. Onlar bize bunu söyleyebiliyorda biz oraya TÜRK bayrağını takınca mı bizi BANLICAKLAR.Bir çok yabancı clan zaten TÜRKLERDEN nefret ediyorlar.BEN acık acık söylüyorum benim clanım TÜRK clanıdır bende yabancı alıyodum clanıma ama ANLASAMIYORSUN.LOGO konusunda TEK logo olur ve pelerinlerde TEK RENK olur... Burda ırkcılık yuapmak deil biz TÜRK oldugumuzu göstermek istiyoruz ILLU ların logosuda aynı ırkcılık iceriyo adam reklam yapıyor yada KFC NY de aynısını yaptı USA yi reklam yaptı..BİZ bayragımızı koydumu kim ayıplıcak? uyarı gelirse alan clan degistirir kimse denedimi bunu? Kimse denemedi denemeden nasıl anlayacağız? ben Bu işi bşarırsak simgeyi sabitlerim...JADE ilk olarak gelecek bütün CLANLARI tespit etmelisin ve ! gün belirlememiz lazım gelecek bütün clanlar Simgeyi ve Pelerinlerini değiştirmeli...BEN ORAYA TÜRK BAYRAGINI DİKELİM DERİM.BİZ BUNU YAPARSAK O BAYRAK ORDAN İNMEZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 daha önce bu denendi.. önceden yazılanlarda da belirtmiştim.. kaleyi alan clan Türk bayrağı dikti.. clan başkanı banlandı ve clan disband edildi.. ama şuda bi gerçek.. o duygu için banlanmaya değer^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 03:38 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 nasıl güzel ama di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ben picallo yubekliom ondan sankim bomba bişiler çıkıcak diye bi his var içimde^^ bu arada şimdiye kadar konulanlardan bence en iyisi göz içindeki türk bayragı pelerin arkasında belki bell olmayabilir ama castle bayraklarında büyük ihtimalle belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Evt Picallo sever ole seyleri bulur bir logo :D Ben su beniklierden ikinciiyi begendim ama bir baska baslikta bakariz logoya da:) [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 03:48 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Emre hepsi guzel hakikaten ama kucultup bakmak lazim birde bayrak olmayacaksa bayraksiz bisiler bulun Clanlar hemen hemen belli oldu sorada logo icin bir baslik acip orda tartisalimki burasi karismasin logo icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 karışmış karışıcagı kadar yaf devam edeilm burda:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bu arada ben emrenin acc. u kullanıorum.. oyunda isim EndRi.. :) bnmde favorim son gönderdiğimdi.. ama pico yuda beklemek lazm.. ayrıca clanlar belli olduktan sonra tam anlamıyla logo için de konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bu arada emre sanırsam onları nerden aşırdıgını biliom ^^ ama olsun paylaşım için teşekkürler +rep xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Godz PaTRiot Bloodbrothers CHOSENS BraveHeart Phantoms ALoT clan adlarindan yanlis yazdiklarim varsa sorry: ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Endri senin o son gonderdigin kuculunce bak o benim koyudugum logolardan biri oldu .. Logo 32x32 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar