CristianoKoray Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 tmm Yeşim abla bence ay yıldız çok tatlı da siz bilirsiniz.. Bana Msn'den yazarmısın lütfen?Bu Akşam yazabilirsin mesela ne yapcaz ne etcez oke.. hadi inş. bu kadar emek boşa gitmez de bir ders vermiş oluruz ya..Herkese Slm... SrLanceloT BloodBrothérsS^^
CristianoKoray Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 tmm Yeşim abla bence ay yıldız çok tatlı da siz bilirsiniz.. Bana Msn'den yazarmısın lütfen?Bu Akşam yazabilirsin mesela ne yapcaz ne etcez oke.. hadi inş. bu kadar emek boşa gitmez de bir ders vermiş oluruz ya..Herkese Slm... SrLanceloT BloodBrothérsS^^
Stunner Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 benim fikrim logu konusunda şu bir logo wardi human ver karus simgelerinin birleştiği onun üsütne şeffaf ay yıldız yapsak nasil olur hemde human karus birleşmesinide simgeler:)
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Türk bayrağının nesini beğenmiyosunuz.Koyun işte..
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 benim msnim yerdim yurdum belli ztn msjadereal XD
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 csw'ya imperator diye bir klan illuminati ally olarak katılıyor dikkat edin!
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Logo belirledigimiz iki logodan bir tanesini kendi zevkinize gore kullanirsiniz. Onemli olan birbirimizi tanimak. Ayni zamanda cok fazla ayrintiyi buradan konusmayalim cunku sadece hirsindan dolayi karsimizda olacak Turk charlada duydum ben. Yabanci clanlar bile guc vermeye gelirken onlar karsimizda olacaklar ama cok azinliktalar. Adlarini buradan yazipta rezil etmeyim onlari belki fikirlerini degistirirler o gune kadar. Carsamba gunu saat 20 :00 da TS de konusacagiz ayrintilari daha sonra her clanada yazili olarak verecegim. Kaleyi alacagiz.
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Simdiden Biseylerin konusulmasi lazim
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ha logo ya Gelince bence bu ideal
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 E Turk oldugumuz belli olsun diyoruz yau Iste o iki lşogodan birini isteyen istedigi gibi kullansin iki tip logo olsun :) Kimbu Zeki Muren espirinde iyimis :DDDDD
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Irkcilik veya ayrimcilik gosteren sembıooler kullanmak yasakmis fakat milli bayraklar uzerindeki sembolleri kullanmak yasak degilmis bununla ilgili bir yasa yokmus
ArWeN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Sadece ılk 1 2 sayfayı okusamda güzel 1 sey yapmanın arkasında para aranıyor nedense bu oyun para ustune kurulu sanırım :S falla apla bendende tam destek :) umarım başarılı olur ve amac yerine ulasır:P bu savasa gelicek olan clan ve playerlerin sanırım paraya ihtiyacı saten yoktur...
ArWeN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 eheheh jade apla1 az konu dısı ama turk oldugumusu belli etmek için buna gerek yokkı saten butun kufur dupe party dısband boss ks butun hepsı bizde bunları duyunca adamlar bunlar kesın turk dıo yani belli 1 tanıtımada gerek yok kendini bilmeyen 1 kac yada 1 cok dengesiz bizleri zaten tanıtmış her alanda oldugu gibi bu oyundada
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 inş bu bir menfaat savasına dönmez dönerse cok büyük bi ayıp olur.
iamLight Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 özür dileyerek konuyu bölüyorum çok acil bi yardım gerekli konunun aktifliğinden faydalanmak adına sorum şudur :D bu isilioon ne kadar saatte bir çıkıo acil bilgi lazım ? yardım edicek hayır sever bilgi sahibi varmı ?
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Valla buraya adini yazipta bayrak ugurna savasipta paranin ustune yatan clan olacagini sanmiyorum kimse bole bir gurursuzluk yapmaz
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 dilerim yapmazlar çünkü yaparlarsa savası kazansak bile adamlara rezil oluruz !
iamLight Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 re spawn hakkında bilgi alabilirmiyim jadereal pls :) inan çok önemli yoksa bu konuyu bölmek asla istemem :(
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 iamlight topice bak öle yaz her topic e c/p yapma
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yeşimcim ben carsamba gunu ucusum var ama 8 e kadar yetişmeye calısıcam olmadı msnden senle konusuruz bu konuyu gerekli bilgileri bana verirsin IP adresinide verirsin bana bizim clandaki bazı kişler cafe oyuncvuları zaten... bi de su onemli bi konu var oda CSW nin saati? cafeden giren arkadaslar var sonucta ve bu saat onlara ters ise ne yapıcaz bunada bi çözüm üretmek gerekiyo...
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yeşim düzeltiyşiyorum ben yarın carsamba sanıyodum salıymıs... tmm carsamba gunu bu oalyı halledelım bide bi onceki mesajda yazdıklarıma bi cozum bulalım...benimde tanıdıgım bazı orclar var saglam 66+ olanlar var hatta hepsi bi clanda sanırım XXTURKXX gibi bişidi clanları onlarla konusayım onlarda ok derler sanırım
ArWeN Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya 1 sey daha var carsamba gunu saat 8 de 30-50 savası var sanırım !! :S ve 1 de bu eklenince bu yogunluktan dogacak laag olayını dusundunuzmu :S_?_
iamLight Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bubbaChucks sende mesajı oku öyleyse özür dileyerek bi yardım istedik kabahat bende zati sizlerden 1 yardım istedim.. neden yardım etceksinizki bayrak dikelim diosun ama bilgi paylaşmıosun adam gibi saatini söyleseniz şu anda ilimuniati ye kaptırmazdık isiloon u.... bu siteye son girişim.. bu ac.cı dün geceki postlarda ben kullandım.. gerçek sahibine teşlekkür ederim.. TrimoVax
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Arkadaslar Carsamba gunu savasmayacagiz konusacagiz. CSW yi bilmeyenleri yonlendirecegiz. Strateji belirleyecegiz savas tarihimizi belirleyecegiz. Her clan kac parti bunu belirleyecegiz. Savasmak icin toplanmayacagiz. CSW savasi Lunar savasinin bitiminde oluyor. Ama CArsamba amac saldirmak degil.
Öne çıkan mesajlar