kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 eagle tehlikenin farkındayız sddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 aslında okadar güzel değil biraz ışık biraz yağ ile seninde göbeğin okadar kusursuz olur birazda makyaj yaptınmı tamamdır (bunu kendiside diyor zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 hatun ve starscream harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 elleri çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 valla elleri bosver hatun guzel :D diger guzellikleri ile ellerinin defosunu kapatir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Birinci bölümü çok hoşuma gitti ama Film'in 2. bölümü iğrençti. [spo]Hele bir sahne vardı Hatunumuz bacakları kopan robotu çekiciye bağlayıp geri viteste arabayı kullaniyor.Robotta sağı solu temizliyo.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Arkadaşlar devamlı amerikan propagandası demişsiniz de filmin sonunda çıkan şu sahneden nedense kimse bahsetmemiş : [spo]Çocugun annesi ile babası çıkıyor : "Bence section 7 diye birşey yok bunlar yalan , olsaydı hükümet bizi bilgilendirir bunu açıklardı. Sonuç olarak biz özgürlük ülkesi Amerikayız gizli saklı olmaz hersey şeffaftır" Tarzı açıklamalarla gayet açık eleştiri getirmedi mi film? yoksa ben mi yanlış yorumluyorum bu resmen amerika hükümetlerine karşı propaganda değil midir? Ayrıca robotlara aman propaganda olmasın diye taşla sopayla mı dalcaklardı öyle robotlara gayet ellerindeki son teknolojiye kadar kullanacaklar yoksa saçma olurdu. Propaganda film aralarında muhakkak ki vardı ama diğer 1milyon filmden çok çok daha azdır. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 [spo]o sahne tamamen eleştiri hükümetin sırları olduğunu söylemediğini falan söylüyor inceden 11 eylül falan belki de o doğru ama film boyunca ordumuz süper teknolojimiz harika mesajları verilmiş bi yerde savunma bakanı onlar kaybetmeyi sevmez diyo askerin sektor 7 deki adamın kalbine silahı koyduğunda falan[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 filmin karakterlerinin boyle guclu gosterilmesine sirf ordular diye propaganda demeniz beni cok gulduruyor. Film amerikada geciyor, cizgifilmine sadik kalmislar, guclu bir amerikan ordusu var. Filmde amerikandan cok japon propagandasi vardi ona bakarsaniz Film konusundaki fikrim: sevincten agliyordum filmi izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 film fena değildi, bazı replikler salaktı ama.. mesela megatron uyanınca "I AM MEGATROOON!!111" dedi. la bi sie go. ama genel olarak iyidi diyebilirim. aksiyon sahneleri falan fena değil tatmin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ayrıca kafama takılan, e-bay da satılan bu gözlük için neden teklif verip satın almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 dimi aksiyona falan gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Kargo ile gelir zaten, UPSci abiye de bi imza çakıverir Starscream tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 efsane bir film olmuş hatta optimus amcanın ilk boy gösterdiği yerde resmen gaza geldim alkışlayacaktım ancak bandırmada olmanın ve sinemanın yeterince boktan olması üstüne üstlük sadece türkçe dublaj olarak verilmesi filmin bu gazımı yok etti daha sonraları :P kesinlikle dvdsi alınası filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 cok güzel film di bence ama biraz kısa gibi geldi megatron um primeeeeeeeeee die bağırması cok hosuma gitmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Benim çocukluğumdan beri en kıl olduğum olay Megatronun süper düper uçak olması bunun yanında çok sevdiğim optimus'un ise çocuk kamyonu gibi renklere sahip o araca dönüşmesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 megatron ve bir kaci daha disinda cizgifilme cok sadik kalmislar, dizaynlar yepyeniydi (tabi ki optimus prime i ayni tutacaklardi, ilk dizayninda halk ayaklanmisti be:P) ve cok guzeldi (bumblebee nin kapilairnin kanat olmasi gibi kucuk detaylar beni kendimden geciriyodu o yuzden I am megatroon diye bagirmasi cheesy olsa da gayet guzel bir detaydi sly bey, sizi kiniyorum, kin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 autobots, peace out bitchez! o kız nasıl bir canlıdır, akıl almaz bir durum, allah herkese bağışlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 diğer otobot lar ingilizceyi internetten öğrenmiştide megatron ingilizceyi nerden öğrenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Megan Fox un sadece 86 li olmasi nedir yaslaniyoruz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 prison break daki sucre cok karizma olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 sucre sadece bir karede gözükmüyor muydu ? figüran hesabı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Evet figuranda sözü fln var ve birden çok karede gözüküyor. Esas figuran :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Evet figuranda sözü fln var ve birden çok karede gözüküyor. Esas figuran :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 onun olduğu sahneler aslında komikti megatron la kapışırken oda aralarında olsaydı güzel olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar