CapN Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 1.10 Update Edılmış Halleri Ct raid assist and ct mods http://www.wowinterface.com/downloads/index.php?cid=30&dp=0&sh=full&so=desc&sb=lastupdate Titan panel http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=4750 Scrolling combat text http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=3965 Perl classic unit frames http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?s=0fe2dad8d8b29590aca56f83158d1934&id=4275 Telo selfcast http://www.arkydia.com/wow/SelfCast-1.10.0.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ya beyler hiç bi kullandıımız add on ksıtlanmıs yada kullanılamıo deil gelen yama biraz şiddetli olduğu için :o) dier yamalar çalışssa bile hata verdiklerinden dolayı mecburen out of date oldu ve sizin yapacaınız tek şey add on klasöründeki tüm add onları silip güncelleri sitelere upload edildikçe oralardan indirmek. ayrietem decursive de kalkmıs felan deil sadece oda dierleri gibi out of date oldu. update si yapılanları curse-gaming yada başka add on olan sitelerden yavaş yavaş indirebilirsiniz. ben ctraid 1.10 için olanını indirdim sorunsuz çalışıo bi priest olarak utoinnerfire indirmedim çünkü 10 dakka duruş süresi olmus gerek kalmadı yani add ona :o) holy ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 http://ui.worldofwar.net dün gece buraya girdiğimde kullandığım addonların yarısının güncellenmiş halini buldum. Sizde bakın isterseniz. Yalnız Addon olmadan yükleme araları çok kısa sürüyor. minimuma indireceğim bu seferk ullandığım addonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Arada sırada us forumlarında ui¯o forumlarını ziyaret edin.Yeni addonlar, yaratıcı add onlar son updateler herşey rahatlıkla bulunuyor.Discord barla ilgili sitesinde çözemediğim sorunu dün akşam us forumları sayesinde 15 dkda çözdüm. Ayrıca hangi add on ban sebebi -örneğin: xml dosyalarını değiştiren add onlar artık ban sebebi- biliginiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 eğer ben yanlış anlamadıysam bu patchla birlikte bazı addonlar yasaklandı değilmi. mesela Autobuff, fishing budy, CT-raidassist bunlar gibi yasaklananlar var. umarım ben yanlış anlıyorumdur. hiç işime gelmiyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ct-raid yasaklanmadı sadece eskisi gibi mana koruma özelliği kullanılamıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yav ct raid assist yasaklanirsa yandik valla. bide duufahoyu da yemisler ne guzxel 7 kere basinca buffliyorduk. bun bi baktim 40 kisiye tek tek buff atti gitti regler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Pet barım yok oldu sizde de aynı sorun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 "Ayrıca hangi add on ban sebebi -örneğin: xml dosyalarını değiştiren add onlar artık ban sebebi- biliginiz oluyor." bi kaç örnekle ve xml dosyalarını değiştirenle ne anlatmak ıstedınız bi açıklarsanız çok ii olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 perl kullaniyorum pet bar var valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 nellus örneğin patch öncesine kadar font değiştiren bütün add onlar orjinal xml dosyasında oynama yapıyordu.Dün akşam lua uzantılı dosyayla yetinen font add onları çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yani demek istediğin patchle beraber bunlar kendılıgınden kalktı saten addonlar upgrade edıldıgınde kedınlıgınden orjinal xml dosyasıyla oynanmamıs olarak tekrar düzenlendi ? [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 14:05 tarihinde, nellus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 peki out of date olan ve gene de çalışan addonlarda da dahil mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 perl nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Nymbia's Perl Unitframes diye bir addon var interface degistiren, (ss koyuyorum) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Perl unitframes. 2 Tip perl var şuanda Nymbia's Perl Unitframes ve Perl Classic Unitframes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 off abi ya annaması bu kadar zormu 1.10 geldi ve add on larda tabiki bu büük yamaya göre deişti out of date oldu sakın tekrar işaretleyip bu out of date olan add on ları kullanmaya çalışmaın çünkü sorunlu çalışlırlar. üstte de dediim gibi kaldırın add on klasöründeki herşeyi silin ve alın bu aşadaki önemli add onları yükleyin hepsi 1.10 a göre güncellenmiştir. ctraid assist : http://ywn.dimurgos.com:33303/CT_RaidAssist.zip dcursive : http://www.curse-gaming.com/mod.php?downid=19429 necrosis : http://users.pandora.be/black_panter/Necrosis.rar bide ctraidde tek teğişen mana koruması overheal yapmamak ve boşa mana harcamamak için o kaldırılmıs o kadar. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:08 tarihinde, ALLegaLL tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:08 tarihinde, ALLegaLL tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:10 tarihinde, ALLegaLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Anladığım kadarı ile Blizzard. SpellStopCasting() Api'sinin macro haricinde addon içerisinde kullanımını engellemiş. Yani illaki bir tuşu basmak gerekecek sanırım. (tabii ben yanlış anlamışta olabilirim.) Birde Autobuff tarzı addonlarıda engellemiş. Yani yön tuşlarına her bastığında bir buff yapan addonları kullanamayacağız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 walla ben auto mu sadece autoinnerfire ımın açılması için kullanıodum o spell im 4 dakkadan 10 dakkaya çıkınca ellede yapsam olur artık spelli autoya gerek yoq :) aslında dediin gibi yani hanfi add on u blizz desteklio hangisini desteklemio insan korkuo ulan ben bunu yüklüom ama ya banlanırsam korkusu oluo insanda. çünkü blizz bu uyarmadan lak die bi bakmısın banlıo kimsenin gözünün yaşına bakmadan. onun için blizz in destekledii güvenilir yerlerden add on yüklemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 RangeHelp diye bi hunter addonu vardı eskiden kullandığım ama şimdi ayarlamayı beceremedim. Eskiden kullanıp şimdi ayarı becerebilen var mı? Varsa bi anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 offf decursive ve mana conserve olmadan işimiz zorlaştı. bi yandan bufflıcas diolar bi yandan bunları yapıolar:D ama yeni talentlarımla mutluyum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 decursive in yeni sürümü cıktı ui sitelerinde var ve calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Acaba yeni patch e göre cooldown count nurfed bars ya da discord bars nerden bulabilirim bi link verebilirmisini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 blizzard decurse leri teker teker yapmamizi isteseydi zaten ct_ra yi cok daha önceden banlayabilirdii, addon indirdigimiz cogu siteden ne decursive i nede ct raidi indirebilirdik. bu siteler sadece legal addonlari bunyelerinde barindiriolar. ha neden böyle bişey yaptilar o zaman derseniz, cevabim yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mana Conservation addon u bulabilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar