Wayne Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bütün herşey gitmiş yaa rezalet onca şeyi yeniden ayarla cast self mod ct raid falan calısmıor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Hiç şaşırmadım... Gayet doğal bişi illa her patch'ten sonra addon yineleyecez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Eğer patch notlardan yanlış bi anlam çıkarmadıysam bundan sonra elle tek tek decurse etmek gerekicek. oof of :( Patch not dan alıntı: - All spells/abilities that remove existing effects (e.g. Dispel Magic, Cleanse, Remove Curse etc...) will now verify that there is an effect that can be removed before casting. Hunterada nerf gelmiş zaten ben 1.9.4 ümü geri istiorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bende su ana kadar hiç böle bişey olmamıstı load out of date addons deyince düzeliordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 heheheh bu akşam raid yapanlar eğlenecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Akairis. oradan benim anladığım. Eğer kişide decurse edilebilecek birşey yoksa büyüyü cast edemeyeceğin. Yani eğer kişi zehirlenmemişse kişiye Cure kullanamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Eskiden tek tuşa bastıgında curse gereken elemanı bulup decurse büyüsünü yapıyordu. Artık tek tuşla seçecek 2. bir tuşla decurse yapacak benim anladıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 İşte onun sonucuda add-on ların hiç biri çalışmıycak bi süre. Add-On kodlaması yapanlar elbet çözer olayı ama belli süre elle tek tek uğraşcak millet. E bizim run vardı bu akşam :..( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben hiç bişey anlamadım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 söylediler o addonların artık çalışmayacağını.belki bunu da hacklerler ama o addonlar olmadan artık raidler daha kasış olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 iyide absolut zaten Decursive bir addon. Addon'un yaptığı iş ise partideki debuff yemiş adamları bulup sende o debuffı kaldırabilecek olan spell'i adama kullanmak. Yani Eğer genel olarak addon üzerine bişi yapmadılarsa sorun yok herşey normal çalışıryine tek tuşla decursive kullanılır. ORada yazanı okuyun Kaldırılacak birşey olup olmadığına bakacak diyor. Yani gereksiz mana harcamasından kurtulacaz. Benden önce birisi sendeki curse'u kaldırırsa benim Remove Curse'm sana kullanılmayacak ve az buçuk mana kurtaracaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barrac Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Rogue um mutluyum en ufak bi add ona ihtiyacım yok atak ver assist yap vs vs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Problem senin kullanmaman değil seni healleyenin kullanamaması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 seni healleyen olmayınca ne kadar mutlu olucan bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realmoste Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Dispel yapmayan priestler yaşadı Decursive çalışmıyacaksa. - Iyide addon yok ki abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Cidden kötü oldu decursive olayı. 40 kişinin barlarını izlemek açıkcası benim gibi 800x600 laptopla oynayan biri için imkansız oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 abi sanırım addon yazımıyla ilgili bişiler deişti çünkü dün gece addonlarınızı kaldırın tarzında bi mesaj wardı sisem mesajı olarak daa önce hiç bi patch de yoktu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Decursive olayına üzüldüm ; fakat abartmayın yaw addon sorununu. Cide hemen çıkarmış raidassist'in yeni versiyonunu falan , eskisi gibi çalışıyor. Quickloot, Lootlink falan Telo onlarıda updatelemiş. Discord iyi durumda. Cosmos temiz. Sct, cooldowncount addon'ları , pearl falan filan hepsi çalışıyor şu an... Dediğiniz gibi decursive yalan olmuş durumda bir de mana conserve.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hangi addonların 1.10la calısmadıgı / yanlıs rapor edilenler / 1.10 updatei olanlarla ilgili yer; http://www.wowwiki.com/Broken_Addons_0.10:_Repair_and_Reporting Yanlıs rapor edilenler * 4.1 Ace * 4.2 CT_RaidTracker * 4.3 Decursive * 4.4 Gatherer * 4.5 TrinketMenu * 4.6 WowReader (Wr) [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 18:15 tarihinde, raistlinthewiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ct-raid çalışıyor ama mana cons. çalışmıyor içindeki olmalı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 lol kedi formla bear form a dans eklemişler süper olmuş =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 wetlands dan direk sw uçtum eheheh . addon nerden bulcam ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ühühüühühhü Discord action bar gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 onu bırak CT Mod göçmüş durumda, Raid Assist yok; ZG, MC, BWL, Onyx, AQ bomboştur şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Çoğu add-on sorununu çözecek bi link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar