Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.10 addonlar rezalet...

Wayne

Öne çıkan mesajlar

Eğer patch notlardan yanlış bi anlam çıkarmadıysam bundan sonra elle tek tek decurse etmek gerekicek. oof of :(

Patch not dan alıntı:

- All spells/abilities that remove existing effects (e.g. Dispel Magic,
Cleanse, Remove Curse etc...) will now verify that there is an effect
that can be removed before casting.

Hunterada nerf gelmiş zaten ben 1.9.4 ümü geri istiorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

iyide absolut zaten Decursive bir addon. Addon'un yaptığı iş ise partideki debuff yemiş adamları bulup sende o debuffı kaldırabilecek olan spell'i adama kullanmak. Yani Eğer genel olarak addon üzerine bişi yapmadılarsa sorun yok herşey normal çalışıryine tek tuşla decursive kullanılır.

ORada yazanı okuyun Kaldırılacak birşey olup olmadığına bakacak diyor. Yani gereksiz mana harcamasından kurtulacaz.

Benden önce birisi sendeki curse'u kaldırırsa benim Remove Curse'm sana kullanılmayacak ve az buçuk mana kurtaracaz
Sosyal ağlarda paylaş

Decursive olayına üzüldüm ; fakat abartmayın yaw addon sorununu. Cide hemen çıkarmış raidassist'in yeni versiyonunu falan , eskisi gibi çalışıyor. Quickloot, Lootlink falan Telo onlarıda updatelemiş. Discord iyi durumda. Cosmos temiz. Sct, cooldowncount addon'ları , pearl falan filan hepsi çalışıyor şu an... Dediğiniz gibi decursive yalan olmuş durumda bir de mana conserve..
Sosyal ağlarda paylaş

hangi addonların 1.10la calısmadıgı / yanlıs rapor edilenler / 1.10 updatei olanlarla ilgili yer;

http://www.wowwiki.com/Broken_Addons_0.10:_Repair_and_Reporting

Yanlıs rapor edilenler
* 4.1 Ace
* 4.2 CT_RaidTracker
* 4.3 Decursive
* 4.4 Gatherer
* 4.5 TrinketMenu
* 4.6 WowReader (Wr)

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 18:15 tarihinde, raistlinthewiz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...