b52 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 GENCOSMANX@ yanlışlık var ben illuminatiden kimseyle tanışmıyorum onların netip insanlar olduğu belli bu arada bu benim arkadaşım ben aresden oynuyorum sizler gibi adım Enamor4me sadece full video varsa linkini koyabilirmisin dedim bunda abuk bişi olduğunu sanmıyorum neyse yinede saol görüşmek üzere:) bu arada artık oynamıyorum charımı sattım duyrulur.... yinede videonun full versiyonunun linkini koyarsan sevinirim yada mail adresime yolla farketmez:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pis_BufarIm Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 GENCOSMAN adam gibi daldığınız video yokmu bu videolarda hep kaçıonuz sadece kendini çekmişin saçma saçma adam gibi keserken yokmu video ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 @Pis_BufarIm Videolarda neyi anlatmaya calismislar anlamadin mi ? Konu icerigini okuyup , mesaj atarsak daha hoş olur gibi geldi bi an bana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 @Pis_Bufferim Sayfa 1'den başlayarak oku istersen konu içeriğini anlamadan da yorum yapmamanı tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 nerdeyse GENCOSMANX i dövecek :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Sıktı artık şu jade ler patriotlar zartlar zurtlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 shame on u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Picallo_ENG Picallo_USA Picallo_PL daha bi yakışırdı sana yazdığım tamamen doğru hergün burda patriot şunu yaptı jade bunu dedi yazılarından sıkıldık artık. Burası Knight Online Bölümü Jade Real / Patriot bölümü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 AnarShe kompleks var sende galiba ahahahahahaha Okuma yau sıkıldınsa es gec [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 14:12 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Asıl kompleksli olan sensin abla lütfen fazla uzatmada kapatalım konuyu ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Olm uzatan sensin madem begenmiyosun gelip yazma.. burada Illuminatinin yaptigi birsey anlatiliyo onun videosunu istemisler koymusuz... Pk videosumu koymusuz? Begenmedigin basligi okumican zorla okutmuyoruz ya:) [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 14:21 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 AnarShe olmaktansa PiCaLLo_ENG olmayi tercih ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kavga cıktı asdsadsada xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 üniversite okudum bilmemne master yaptım ama türkçeyi öğrenemedim OLM. Neyse fazla uzatmıyorum ama sana küçük bi tavsiyede bulunmak isterim. Şuana kadar sürekli sana ve clanına destek verdim bu tavsiyemi umarım biraz düşünürsün. Bundan sonrada vermek isterdim ama clanına değil Jade olarak söylerim çünkü senin eski halini biliyorum . şuanki jadeyle benim bildiğim jade arasında dağlar kadar fark var. KO yüzünden kafayı yemek üzeresin. biraz unutmaya çalış ko yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Picallo_TR AnarShe hangisi daha farklı en azından ben nickimin yanına TR yazıp ingilizce laf sokmaya çalışmıyorum . sadece nickim ingilizceyle biraz bağlantılı. kaldıki güzel türkçemizde picallo diye bi kelime de yok hani bilmem anlatabildimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Iste boleleri de cikiyo aramizdan.. ben KO yuzunden kafayi yedigimi gosteriri birsey yapmadim ama sende KO forumunda sin hatta okudugunu bile anlamadan sirf saldirmak icin saldirip topicide rezil edecek sekilde yazilar yaziyorsun ama kafayi yiyen benim sen harikasin:))) OLM Turkcemizi gostermiyo sizden ogrendim chat dili bu ahahahah Sacma sapan bir insandin halada olesin ,,, Sen kimin clanina destek verdin onuda anlamadim benim mi? ))) [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 14:28 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ilginc. Türkce nickler ingilizce konuşmaz diyorsun yani ^^ Bol Şans . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ahahahaah Anarshe de bugunun piyangosu galiba? Anarshie nece ? :D Inglizce Turkce yoksaa chatce? :D [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 14:30 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yaaa öylemi jade ben marla yada eren nasıl tanırsan artık şuana kadar ikinizede olm lu konuşmadım hiçbiyerde clanınızı lekelemedim. aksine herzaman destek verdim.bunu en çok sen biliyosun jade. benim demek istediğim o değildi picallo fazla uzatmaya gerek yok. çok ayıp ettiniz dikkat ettiysem benim bildiğim jade demiştim demekki tanımamışım. illuminatinin yaptığı büyük ayıp gerçekten ama bu konuda bile patriot bilmemne jade bilmemne artık sıkıldım onu demek istemiştim. picallo geldi bi ayıp etti ona cevap verirken sen geldin başka bir ayıp. neyse iyi bakın kendinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 selams.. bu isilioon ne kadar saatte bir çıkıo acil bilgi lazım ? yardım edicek hayır sever bilgi sahibi varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Illuminatinin clani bundan 2 sene once ben kittes clanındayken NYChrisin clanındayken bizde kesiyoduk ilision ve Illuminatinin bizim alyimizdi ve orda bi olay gecti Illuminatinin wariorlarindan biri krakota deil oteki adini unutum drduk yere I love you kurdistan dedi sirf bana ve warpsdreame inat bunu soledi bu arda ben oje ve o anda bizde cevap verdik nedemek istiyosun flan kufurlestik iyice kızıstı isler ve nychris bize sunu dedi onlar benim muttefim nederse desinler haklıdırlar oyuzden susun dedi bizde o an clandancıktık demek istedim su yabancılar cok kasindiklari icin bazi seyleri hak ediyolar bizleri kıskırtan onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Oje burda damı buldun lam bizi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Oje böledir patriotun resmen kokusunu alio adam nerde patriot konusu war eski yeni fark etmez direk damlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar