Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Isilion PaTRiot ve Illuminati clani


JadeReal

Öne çıkan mesajlar

Eveet hep Turklere laf atarlar iste size bir hikaye aslinda frapsleride var ama onlar daha resmi yerlere gidecek

Biz clanca Isilion keselim dedik. Biliyorsunuz kalabalik olmak gerekiyor kesmek icin , anide karar verdik dolayisiyla toparlanmamiz ve asagi inmemiz zaman aldi her neyse islionu % 3 e kadar dusdurdukki Illuminatinin kankasi Dream clani geldi (orclar) ve ayak bagi olduklari atak yaptiklari icin birakmak zorunda kaldik. Dream clanini temizledik.

Hadi bakalim ara verdigimiz icin isilionun HP si doldu. Clana yeni adamlar online oldu onlari bekledik asagi indirdik derken tam kesecegiz :))) Bi baktik Illuminati clani orda.

Bizden once Isiliona bir daldilar bekledik. sadece 10 kisi olduklari icin kesemediler. Kesmeye calisirken bize kufurler hakaretler ve alayli laflar soylediler genel chatten hadi onuda gectik.

Bu kez Futility ve adamlari Ozelliklede Grid kenara cekilip bize "hadi dalin gosterin kendinizi " gibi laflar ettiler ama yemedik cunku biz calismaya basladigimizda onlar bir pislik yapacakalrdi. oda bitti Dream clani yine geldi yine temizledik.

Futility belliki kesmeye degil kostek olmaya gelmisti hizini alamadi ustumuze serventlari cekip yatan arkadaslari 4 tasa kaldirmaya basladi. Biraz bogustuk ama acikcasi yoruldukta. Bu sefer ben kaldim isilion katinda diger arkadaslarim baska kata cikip beklemeye basladilar.

Inadim inat durdum. Futulity 45 dakika boyunca ustume servent cekti kendide yatti cogu zaman :)) Ama grid kaldirdi. Kufurler ettiler orada durdugum surece kose kapmaca oynadik :))

Bende Godz clanindan yardim istedim saolsun arkadaslar geldiler ama tabii onlar gelene kadar biz cogumuz dagilmistik. Yine de haberini aldimki Futulity ve adamlarini kesip birde expye yatirmayi basarmislar. kendilerine de tesekkur ediyorum :)))))

Iste size bela bir clan frapslerini aldik ve gerekli heryere yollayacagim. Icinde kufurden KS den serefsizlige hersey var :)
Ayrica csw savaslarinida bug abuse ile aliyorlar.
Bunuda seyrettik gozumuzle gorduk daha once.

Sadece bu oyunu rezil edenler Turkler degil .. Biz bence kopyaciyiz keske olmasak.

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 16:19 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz illimunatinin bunu hep yapdigini biliyoruz , başka clanlardanda ayni şeyleri duyuyorduk. Ne zamandirda illimunati ile karşılaşmayı bekliyorduk.

Jade bana söylediginde 15 kişi delosda toplandik tam abbsye girerken kapilari üstümüze kapattilar. 5 dk bekledik orda , zaten o sirada illimunati clani mekani terketmişler :)

Biz iceri girdigimizde futulity ve grid ordaydi , futulity 3 defa ex' e yatti. 1 kerede 1v1 yaparken fireball cikinca serventlere dogru kacmaya basladi o zamanda ex kaybetti :) Sanirim dün gece % 15 civari kaybetmiştir.

Ama adam çok ilginc gercekten. ex kaybediyo , tekrar kalkiyo 2 sn sonra tekrar ex e yatio. Yattikca kalkiyo , tekrar yatiyo :)

Castle i da bunlardan almak lazim. Bakalim bazi planlarimiz var :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz csw yi onlardan almak icin Hatred ile beraber 6 clan alley olduk Fakat bug abuse yapiyorlar duvardan geciyorlar ve tuhaf yerlerde spawn oluyorlar. Bir gun Hatred claninin ventilosunda sadece bunu cozmek icin tartistik.

Adamlardan yabancilarda nefret ediyolar. Yaptiklari tek bir sey ahlakli degil cunku.

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 16:24 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Su an bizden baska guclu sadece Turklerin olusturdugu bir clan yokki ....

Ilk 10 daki clanlarin cogu yabanci.

Bilincte ordaydi anlatsin son csw yi. Bug abuse yapiyolar.. Birkez iceriyi tutan clandan eger bug abuse yapiyorsa csw yi almak cok zor bence.

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 16:27 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük yanlış yapmışlar...
Kendi clanları için "We are GAYS" diyenlerden bu beklenir.. Sonrada türkler için "Turks sux" diyen kişiler.. Ne diyim geçmiş olsun :(
said:
JadeReal demişki;
Bilincte ordaydi anlatsin son csw yi. Bug abuse yapiyolar.. Birkez iceriyi tutan clandan eger bug abuse yapiyorsa csw yi almak cok zor bence.

Zaten öle bişey olmasa o kaleyi onların alması bana imkansız gibi geliyor....Sizce ?

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 16:30 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ASlinda benim bir fikrim var ama iyi organize olunabilirmi bilmiyorum.

Sole bir fikir Kaleye Turk bayragini dikelim areste:))

Sadece bunun icin ugrasalim. Bir gun tespit edelim ve o gun icin alley olmak isteyen her clan Turk bayragi logosu kullansin. BBoylece karambolde alleylerde belli olur.

Klasik bir stratejide var zaten bu kaleyi almak icin eger kalabalik olursak ama cok kalabalik aliriz. Kale kime duserse:)))

Birizide alleylerin isimlerini tutar savas sirasinda ve esit paylasilir gelir. Yani amac para degil bayrak olsun...

Kabaca boyle birsey yapalimmi?

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 16:31 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben herzaman kanit peşindeyim , bi suclama yapiyorsan fraps yada ss koyucaksin. Gerci bu sefer olaylarin icinde oldugum için istemiyorum şahsen ama diger arkadaslarin görmesi gereken bir video bence :)

Bu oyun yuzunden Türklerden nefret eden Türkler oldugunu biliyorum en azindan sadece Türklerin bunu yapmadigini , çok sevdikleri , onlara hayran olduklari yabanci "abi"lerininde böyle şeyler yaptiklarini görsünler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@PiCaLLo

Allah allahtan sen bahsettin die soyluyorum :)))

Ama sonucta yabanci var biliyorsunuz ben inatla almiyorum. Ne becerebildikse biz Turkler olarak becerebildik olsun die sirf. yabanci dusmanligim yok.

Turkce konusmasi beni baglamiyor. bende Ingilizce konusyorum ama Turkum :)

Sonucta mesele Allah Allah die bagarmaksa benim su fikrimi yapalimmi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...