Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güneş Tutulması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar yok mu düzgün kaliteli yüksek çözünürlükte bir resim :) arka ekrana koyalım =p

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 18:39 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
oo antalya da çok guzeldi geçtik yalıma oturduk hava karanlık beach park ın ışıkları altında 3 dk geçirdik muhteşemdi de fotograf makinemiz yoktu ki çekelim :D
Mesaj tarihi:
bizim okulda istanbulda hava kapadı sadece bulutlanır gibi oldu o kadar kararmadı ama gökyüzünün maviliği gitti grileşti çünkü güneş den gelen ışınlar havada kırılmadan önce ayda kırılarak dünyaya vurdular ayın rengide 1 nevi grimsi
Mesaj tarihi:
hey gidi antalya.. keşke görebilseydim.. ama bence bu yaz antalyada deprem olcak.. yani ""bence"".. güneş tutulması sonrasında tam tutulma bölgelerinde büyük enerji boşalımlarının yaşandığı bir gerçek.. bu arada bilmeyenler vardır mutlaka hemen söyeyeyeim (ki fistan da çok çok çok ii bilir), antalyada hiçbir evin(bazı bölgeler hariç) temeli yoktur.. bataklık bölgelere veya dsenize yakın bölgelere ev yapıldıı için, önce yere çakıl dökülür, sonra da üstünden silindirle geçilip yer sağlamlaştırılır sonra da ev dikilir.. yani eer bir deprem olursa (Allah korusun) antalya dünyanın en büyük felakeinin merkezi olur.. :(( annemlere söliim de yazın izmite fln gelsinler..
Mesaj tarihi:
Tutulma esnasında beachparktaydım cok güzel 3-4 foto var elimde arkadasların koydugu gibi cikiyor tam ama cıplak gözle görmek gibisi yoktu yanı o manzara o hissi yaşamak bambaskaydı abi cok güzel bi duyguydu 1.5-2 dk falan sürdü heryer karanlık oldu insanlar costu falan böle :) biz 5-6 arkadaş kendi capımızda izledik öyle ama gerçekten görmeye degerdi bide su deprem konusunda lütfen ısrarla sanki olcakmıs gibi şeyler demeyin yaw olmicak abi iişte deprem falan pls :) daha fazla deprem konusunu acmayın cunku antalya ztn kritik bi yer ama antalyanın merkezı özellikle zor deprem olur insallah da olmaz.
Mesaj tarihi:
ehe :) aynen güzeldi baya fakat söyle bi hissimi anlatmak istiyorum suanda günes tutulmasından sonra üzerimde asırı bi yorgunluk coktu mesela tam tutulmadan sonra yemeğe gittik orda oturdugumda baya bi sacmaladım falan yani etkisi büyük arkadaşlar bide tam tutulma esnasında resmen tüylerim ürperdi vede o an serin bi meltem esti denizden geldi ve denizdeki manzarayı görmeğe deyerdi gerçekten..
Mesaj tarihi:
bizim bir ders yapılmadı be millet bahçeye indi:)ellerde röntgen filmleriyle:))8 saat ders yaparız 5. saatten sonraki teneffüs 50 dk.dır ilk tenefüs 20 dk.'dır.50 tenefüsü bitti üstüne 40 tdk.lık bir tenefüs daha yaptık:D
Mesaj tarihi:
Bide manyetik dalgaları da etkiliomuş bu güneş tutulması.

Biz İstanbul'dan net gözükmüyo diye evde televizyonu açtık izlioruz işte yayın sürekli parazit yapıodu bi ara kitlendi hatta görüntü takılmıştı

Güneş tutulması depreme sebebiyet veriyomu vermiyomu onu da zaman göstericek(umarım olmaz yani=))
Mesaj tarihi:
Bu gün yaşanmıştır:

-Hocam dersi ikiden sonra yapsak güneş tutulmasını izlesek?
-ikiye kadar dersi bitirsek daha iyi değil mi?
-Oda olur fark etmez... :)
-Siz bana bahane bulun yeter ya

10 dakika sonra dersi bitirdi hehe
Mesaj tarihi:

ahaha bunu paintde bende yaparım diceksiniz biliom :P filtre koyup çektim tutulma sıraısnda.

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 05:05 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]

• Yeni Oluştur...