dory Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ya ben dersteydim ya son anda cografyacının gunes tutulması için olan özel gözlüklerinden soyle bi 5-10 sn baktım da :(
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 arkadaşlar yok mu düzgün kaliteli yüksek çözünürlükte bir resim :) arka ekrana koyalım =p [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 18:39 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
http Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 antalya da hawa o kadar karardımı ? way anasını konya da bu kadar olmadı sanırım warmı konyadan seyreden ?
maddoq Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 oo antalya da çok guzeldi geçtik yalıma oturduk hava karanlık beach park ın ışıkları altında 3 dk geçirdik muhteşemdi de fotograf makinemiz yoktu ki çekelim :D
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 çıplak gözle baktım ben bişey olmadı :)
Tcpip Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 http://sondakika.milliyet.com.tr/2006/03/29/son/sontur20.asp
Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 istanbulda rüzgar çıktı anca bide hava soğdu bizde 4 kişi derserle girmeyip 2 ders kampüsü gezdik hehehe
pogodi Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 antalyada falezlerin orda izledim ben de bu da benim çekebildiğim en doru düzgün foto :)
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 o ne güzel bir şeydir öyle ya...okuldaydık biz şenlik vardı.ders yok fln.oturduk çimlere cümle alem yata yata mis gibi hava karanlıkken okul olmalı
Pearl Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bizim okulda istanbulda hava kapadı sadece bulutlanır gibi oldu o kadar kararmadı ama gökyüzünün maviliği gitti grileşti çünkü güneş den gelen ışınlar havada kırılmadan önce ayda kırılarak dünyaya vurdular ayın rengide 1 nevi grimsi
shapshal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 oha o fistanın resimde resmen gece olmuş
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hey gidi antalya.. keşke görebilseydim.. ama bence bu yaz antalyada deprem olcak.. yani ""bence"".. güneş tutulması sonrasında tam tutulma bölgelerinde büyük enerji boşalımlarının yaşandığı bir gerçek.. bu arada bilmeyenler vardır mutlaka hemen söyeyeyeim (ki fistan da çok çok çok ii bilir), antalyada hiçbir evin(bazı bölgeler hariç) temeli yoktur.. bataklık bölgelere veya dsenize yakın bölgelere ev yapıldıı için, önce yere çakıl dökülür, sonra da üstünden silindirle geçilip yer sağlamlaştırılır sonra da ev dikilir.. yani eer bir deprem olursa (Allah korusun) antalya dünyanın en büyük felakeinin merkezi olur.. :(( annemlere söliim de yazın izmite fln gelsinler..
whissinn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Tutulma esnasında beachparktaydım cok güzel 3-4 foto var elimde arkadasların koydugu gibi cikiyor tam ama cıplak gözle görmek gibisi yoktu yanı o manzara o hissi yaşamak bambaskaydı abi cok güzel bi duyguydu 1.5-2 dk falan sürdü heryer karanlık oldu insanlar costu falan böle :) biz 5-6 arkadaş kendi capımızda izledik öyle ama gerçekten görmeye degerdi bide su deprem konusunda lütfen ısrarla sanki olcakmıs gibi şeyler demeyin yaw olmicak abi iişte deprem falan pls :) daha fazla deprem konusunu acmayın cunku antalya ztn kritik bi yer ama antalyanın merkezı özellikle zor deprem olur insallah da olmaz.
Buzx Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bizde beachparktaydık,organizasyon falan süperdi,Türk bayrakları,folklor ekipleri falan,güneş bizim sandım bi ara :)
whissinn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ehe :) aynen güzeldi baya fakat söyle bi hissimi anlatmak istiyorum suanda günes tutulmasından sonra üzerimde asırı bi yorgunluk coktu mesela tam tutulmadan sonra yemeğe gittik orda oturdugumda baya bi sacmaladım falan yani etkisi büyük arkadaşlar bide tam tutulma esnasında resmen tüylerim ürperdi vede o an serin bi meltem esti denizden geldi ve denizdeki manzarayı görmeğe deyerdi gerçekten..
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bizim tutulmadan sonra ders vardı resmen herkes uyudu :D
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bizim bir ders yapılmadı be millet bahçeye indi:)ellerde röntgen filmleriyle:))8 saat ders yaparız 5. saatten sonraki teneffüs 50 dk.dır ilk tenefüs 20 dk.'dır.50 tenefüsü bitti üstüne 40 tdk.lık bir tenefüs daha yaptık:D
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bide manyetik dalgaları da etkiliomuş bu güneş tutulması. Biz İstanbul'dan net gözükmüyo diye evde televizyonu açtık izlioruz işte yayın sürekli parazit yapıodu bi ara kitlendi hatta görüntü takılmıştı Güneş tutulması depreme sebebiyet veriyomu vermiyomu onu da zaman göstericek(umarım olmaz yani=))
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 helal fıstan ya super cekılmıs fotolar bensız ama ıı
Leader Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bu gün yaşanmıştır: -Hocam dersi ikiden sonra yapsak güneş tutulmasını izlesek? -ikiye kadar dersi bitirsek daha iyi değil mi? -Oda olur fark etmez... :) -Siz bana bahane bulun yeter ya 10 dakika sonra dersi bitirdi hehe
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ahaha bunu paintde bende yaparım diceksiniz biliom :P filtre koyup çektim tutulma sıraısnda.[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 05:05 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Mille Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sanki bu resim halkanın afişine mi benzemiş
musazorlu07 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Yurdumuzdan Manzaralar; Bu Amca Benim Favori.. iyi seyirler.
Öne çıkan mesajlar