Arloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Arkadaşlar dual wield kullanan bir warriorum.Genel olarak "chance on hit to heal" tarzı eşyalar topluyorum. Lifesteal enchant 30 civarı bir can çalıyormuş ve resist edilebiliyormuş(shadow) bu yüzden bu enchati eledim aynısı fiery weapon enchant içinde geçerli, geriye en mantıklı main-hand'e crusader, off-hand'e +15 agi basmak geldi. Sizin tecrübe ve tavsiyeleriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Main Hand Crusader Off Hand +15 Str olabilir. Tam emin değilim sen yinede daha detaylı bılgısı olan birinin cevabını bekle :) Ama Crusader + Crusader da fena olmaz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 +15 agi daha mantıklı geliyor her 2 silahada bilmiyorum bu chance hitlerin proc yüzdesini. agilityde en azından garantili bişey almış oluyorsun her ne kadar oyun şansa dayalı bi oyun olsada daha karlı gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paradan tasarruf ve ucuz dps icin 2x fiery veya işlevsellik için 2x 15 agil tavsiye ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Dual wield oynadığına göre furry talentin vardır diye düşünüyorum bu durumda ikisinede +15 agility enchant yaptırıp crit şansını 1.5 arttırabileceğin gibi 30 da atack power ın olur. Ama warrior olduğun için 1 str sana 2 AP vereceğinden main handine Crusader oldukça mantıklı gidi börünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar