Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sin için skill sorusu


Stuner_Cypher

Öne çıkan mesajlar

shock vs stab

stab %150 dmg vuruyor yani R ile 100 vuruyorsan stab ile 150 vurucan demek bu adama (yanlışım varsa düzeltin)

shock ise benzer skilleri gibi (örn bloody beast) karşınızdaki adamın defansına sizin ap nize bakmaksızın belirli bir standartda vuruyor her playera. skill barımı görenler bilir

1 hp pot
2 light feet
34567 spike thurst ....

8 de stab var

acaba stabı ordan kaldırıp shock umu koymalıyım shock stadan daha erkenmi doluyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 sayfa skill saçmalık bence 70 e göre bloody beast çok çabuk doluyo ve son denememde shock 8. skilim olunca hiç ara vermeden devam edilebiliyor. bence 2 sayfa skill daha zararlı çükü ilk sayfada pierce nin dolmasına rağmen sen 2. sayfada olduğun için hala stab vurmaya çalışıyorsun.


00000 ın videolarındada bu var
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Assassinler bütün skilleri kullanmak zorundadırlar, 100 vursun 150 vursun hiç farketmez.

Level 70 e kadar assassinler 7 skill ile oynuyor, eğer 7 skill i de kullanmazsan cooldown beklersin. Bu da çok büyük bi dezavantaj olur senin için.

bütün skilleri düzgün kullanabilmen için de 2 ayrı vuruş sayfası düzenlemen daha rahat olur.

level 70 olunca da bloody beast ile skiller 8 e çıkıyor, işin biraz daha kolaylaşıyor. 2 sayfa skill yaptığını düşünürsek, 4 er 4 er ayarlıyorsun ( en azından ben böyle yapıyorum) cooldown beklemeden çatır çutur vuruyosun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sin hakkında açılan başlıkları seviyorum :) Soruya gelince

Murtazanın laflarını iyi dinleyin ne dediğini biliyor.
Bir sin lvl 70 e kadar 7 skill kullanır. Böylece spike thrust pierce cut stab shock jab vurduktan sonra tekrar bu 4 secondary skillden (cut,stab,shock,jab) birini yaklaşık 1 sn içinde falan tekrar vurabiliyorsun. Yani bu sırayla gidersen bu skill cut oluyor.
Şimdi sen lvl 70 bir sinsin ve bloody beast gibi ultra bi skillin var.
şimdi deminki skill dizilimine pierce dan sonra bloody beast koyalım. Bloody beast spikeın 2 katından daha hızlı doluyor. Yani diğer secondary skiller kadar falan aşağı yukarı. Bu 8 skill ile beraber diziliminiz şöyle

Spike
Thrust
Pierce
Bloody Beast
Cut
Stab
Shock
Jab
(Not: Bu benim dizilimim çünkü çok az da olsa secondary skiller arasında mili saniyelik cooldown farkları vardır. Elim buna alışmış ondan bunu kullanıyorum)

Skill barınıza ancak 8 tane skill koyabildiğiniz için bu 8 skilli bi bara koymak ölüm demektir. O yüzden 2 skill bar kullanmak şart.

Bu 2 skill barı nasıl dizeceğiniz tamamen size bağlı. İstediğiniz gibi donatın, ama önemlisi kendinizi rahat hissedeceğiniz bir şekil olması. Bir önemli hususta potlar ve minor. Bence bunlar skillerin bulunduğu her 2 barda da olmalı. Çünkü 1 vs 1 lerde yada herhangi bir gruba karşı falan koşarken siz birine vurduğunuzda diğerleri size vururken hem heal basıp hem de skill vurmak önemli. Ayrıca mananız biterse mana pot basmak ya da heal pot yetmezse minor kullanmak. O yüzden zeronun dizilimi anlattıklarıma uyan hoş bir dizilim. Haa gidin onu yapın yapmazsanız sizden adam olmaz! demiyorum tabiiki... Dediğim şeylere dikkat ettiğiniz sürece istediğiniz dizilimi uygulayabilirsiniz. Hele ki o dizilim bi elinize otursun, healing ve comboyu fail yapmadan uygulayın, o zmn sizi kimse durduramaz...

Umarım yardımcı olmuştur...

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 17:20 tarihinde, _catastrope_ tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

terbiyesiz, ahlaksız, edepsiz, edebaz şunlara ayırdığın zamanı derslerine ayırsan stajda olurdu sabahın köründe istanbul yollarınada gitmezdin kınıyorum seni pis öööööööö ohh içimi döktüm rahatladım 2 kişi çok güsel şekilde anlattığı için ekstra bişi koyamıorum ama ap 1800+ ise stab derim ben :)

ps:stab hariç herşeyi catastrope sistama sööledim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...