DarkReIgn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Aynı adam banada dün pm attı dediki... --Oyun hakkında bi sorun veya kusurun varmı? --Dedim yoq saol.. --iyi günler dedi Çekti gittii... (Ayrıca rememberme clanından olarak .. sana bişey söyleyim ... ben dupe yapmadım yapmam .... Elimdekini 1 haftalık dm drobunu yakarak yaptım .. eğer olmasa idi edanaya başllıyacktım) [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 09:07 tarihinde, SnAke_15 tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 09:07 tarihinde, SnAke_15 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 oNlari yazarken zaten clanin cogu yanimdaydi xD herkes Gülüodu. Merak etme İşin esprisi o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ihhııı sory o zman :))) erdal .. oradamıydı? Ne kopmuştur he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Yan masadaydi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Açıklıyorum bende GM im hatta "jfhklghfdjgh" server ınn GM i benm xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ortalık lamer dolmuş walla ya zuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yaa bunlara inanan warmıdr acep ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Biff te benim :))))))))) Çaktırmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 KaKsi item plsss xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 :DDD Türk Gm'lerde var ama unutmayın birgün harbi rastgelir yazık olur sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yaaa Gm gelse duyarz elbet ;) ko nun forumunda filn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_kusadasi Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 arkadaslar, gm olan kisi size ya normal chatten eflatunumsu yada notice olarak msj yazar. bunun disinda, cok onemli bir problem olmadikca (o problemi bilir ve direkt soyler) pm atmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 TÜrk gm gelince Şöyle oLur.. "AGA ben GM'yim Varmi bi istedigin +8 item, dupe yöntemi yada banlantmak istedigin kişi.. Herşeyin bi bedeli var dimi ama. İstemes yan cebime koy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @darkreigl 1daha seven hakkında kufur veya başka bir söz yazma nazikçe,arkadaşça uyarıyorum.. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 lol... Onlari yazarken ERdal(SE7EN) yanimdaydi. Dalga amaçli yazilmiş bişi. Dont be agresive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ne diyeyim oyunda bunlardan çok vaR. Gerçek Hayatta Oldugu gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Olympia'nın gerçek GM'i Averie.Dün bi charımın banını açtırdım çok iyi birisi.Ama amerikalı.Bu zeki Türk arkadaşımızda hemen bunu öğrenince Averia nickini alıvermiş :).Türkler başka bi zeki canım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar