riglous Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 amerikada bi tanidigin varsa pantene'in zenciler icin olani var. aynen istedigin gibi yapiyo saci.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Wax zor bulunuyor,wella'nın flexible wax'ı kraldır.. Ama bulunması kolay olduğundan mavi dax'ı edinebilirsin kozmetikçilerden,şampuanıyla birlikte kullanmayı tercih et çünkü keratin içerdiğinden saçtan zor çıkıyor biroas..
Goering Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 wax dax falan demişsiniz de, wax veya dax parlatmaz pek.... biryantin lazım sana..
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Yok dax'ın parlaklık vereni var mavisi..
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 arkadaşlar, olaya müdahale ediyim lütfen..tutmayın beni. şimdi "yalnız sağlıklı saç parlar" sen de saçını sağlıklı tut, yediğine, içtiğine özen göster, saçını 2 günde bir yıka, kendi yağıyla beslensin. zeytinyağlı ürünler kullanabilirsin ama ben kullanmadım, iyi olucağını tahmin ediorm ama onaylayamam..(bilir kişi öhöm..) loreal ürünlerini tercih edebilirsin, ışığı yansıtan ve parlamayı arttıran ürünleri de var. bu devamlı güzel ve sağlıklı saçlar için ama eğer anormal bir parlama(yağlı, vıcık vıcık gbi:P) fln istiosn bilemem.=) kirliyken demişin de, kirliyken parlıyınca ii durmaz ki. gzl parlamaz, pis parlar..böö [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 15:29 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ]
Activision Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Saçlarınıza yazık günah bea arkadaş :) Kısa zamanda saçlarınız yok olsunda hepiniz kel gezin pisayada :D Sende kafanı zeytinyağının içine sok 1 yıl kesintisiz Ampul gibi parlarsın :Pp
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Wella'nın sprey şeklinde ki WAX'ını kullandım. Nisanda almıştım, Eylül'e kadar idare etmişti :D. Wax çeşitlerini bilmiyorum ama. Kuaförüm bir tane vermişti, bende hiç diğer modeller nedir, ne farkı var falan bakmamıştım.
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 gene wax ile dax karıştırılmış arkadaşlar DAX ' ı çıkarmak zordur WAX'ı çıkarmak değil zaten bunlar ayrı şeyler. edit:Wax'ın çeşitleri var kendi arasında işte mat görünüm veren ki tercihim budur parlak görünüm veren falan filan, dax bal mumu gibi bişey çıkmıyor tutkal sür daha iyi :) onun dışında bir de gum denilen saç ürünleri var onun ne işe yaradığından emin değilim. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 18:01 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Şu Wax çeşitlerini görebileceğimiz bir site yok mu ya. Wella'nın sitesine baktım bi mok yok.
Frigg Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 wax orfilamede var, satabilirim isteyene "$$"
Pearl Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bende wax war saç sşeklini yapıyom sonra üstüne fil oturtsan bozulmuyo yapıyosun tekme tokat girişiyon 3 saniye sonra yine eski halini alıyo hemde saç çok yumuşak kalıyo nası oluyosa anlamadım bende gavur yapıyor yahu
Öne çıkan mesajlar