_stratavorious_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 mutlaka indirip izleyin muhemelen şimdiye kadar gördüğünüz en iyi town bomb videosunu izliceksiniz ;) oyuncular: outformer spiritcrusher iamsoinlovewithu tweety inflamer darkcurse Cooooo Cuzigothigh http://rapidshare.de/files/16680630/NovaTownVol2_0001.wmv.html [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 09:23 tarihinde, _stratavorious_ tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 09:24 tarihinde, _stratavorious_ tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 09:24 tarihinde, _stratavorious_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 asdadadsa ben olunca tabiki süper olucak :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 adsl faturasi beni bekler gelince bide snn gözünden izlerim aynisi bendede var :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Çok sıkıcı çoooooookk... Sprit'in şehirin içinden geçiş videosunda 1000 kat daha eğlendim. Nova towndan video yapmak anlamsız bence. Hoyda geldik afk adamların kafaya koyduk novayı kaptık npyi. Heyecan yok aksiyon yok eğlence yok. Seyirci açısından diyorum. Yapan nova towndan zevk alıyorsa onu bilemem. Ama hiç bir seyir zevki yok bence. Yediniz ulen 90 mb'ımı be:P Bu arada şerefsiz achemenese(imsoloveblabla) söyleyin sawaşlarda bug yapmaktan vazgeçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 İndiriyorum bakalım marifetlerinizi görcem :) Poli'nin bi özelliği var amuda kalkarak nova atma yeteneğine sahip :) [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 11:35 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ^_^ bende deneyecem öle nova atmayı... olmazsa poli öğretırmısın bana ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 uheueh bende sevmezdim bilinc ama dun iste o partyle ilk defa yaptim cok eglenceliydi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 asdasda eğlenceeee eğlenceeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 eziq poli geliyom yanına az kaldı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Strata olm kaç kere kuleye yattın lem orda ben 3 kere saydım da :)) Çok başarılı olmush ama elinize sağlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: bilinc pati § 29 Mart 2006, Çarşamba - 10:13 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Çok sıkıcı çoooooookk... Sprit'in şehirin içinden geçiş videosunda 1000 kat daha eğlendim. Nova towndan video yapmak anlamsız bence. Hoyda geldik afk adamların kafaya koyduk novayı kaptık npyi. Heyecan yok aksiyon yok eğlence yok. Seyirci açısından diyorum. Yapan nova towndan zevk alıyorsa onu bilemem. Ama hiç bir seyir zevki yok bence. Yediniz ulen 90 mb'ımı be:P Bu arada şerefsiz achemenese(imsoloveblabla) söyleyin sawaşlarda bug yapmaktan vazgeçsin. Evet Bilinc cok haklisin. Ama eger nowa town becerebiliyosan cok np aliyorsun buda bir gercek :)) Ama ayni zamanda bunu videoda Seyretmesi ve uzun sure bu sekilde takilmasi ise insana afaganlar veriyo buda bir gercek :) [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 15:30 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 mage olup bunu yapmayan bence zevkini bilemez sinler için spike town mantıgı ne o zaman... 1 scroll la solo takılsan en fazla kascagın 1k olsun ama bu turlu 3 k rahat kasarsın ki bunun zevki hiç birşeye değişilmez mageler bilir bunu sadece diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Evet bizim mageler de yaptiginda TS de dinlerken aldiklari zevki anlayabiliyorum. Rekor sayi tartismalari her sefer kac kafa aldik kac np geldi ve coskulari ahahaha Ama bole videosunu seyrettiginde gercekten sıkıcı. Action olmayan bir seyir oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 tabi ki zevkli oluyodur ama video sunu izlemek pek zevk vermiyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 video dan zevk almaman gayet dogal ordaki aksiyonu yasaman gerekiyo tam nova atarken sin biri gelip spike vurcan sonra nova atamıycan kule vurcak yatcan kaybettigin ex için kascam gece off off onun zevki hiç bir şeyde yok ama 1 kere olsun 1 mage alıp nova town yapmayı herkeze tavsiye ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ben o anda kafama kaç tane meteor nova indi sayamadım sayana kadar yan geldim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 doğru söylüyosunuz izlmesi pek zevkli olmayabilir ama gerçekten town bom çok zevkli :) hele spiritcrusher gibi potla tank olabilen biri ile yapiosan içerde benim gbi bi priest mageleri healliyosa gördüğünüz gibi hb mezarlığa dönüyo :D ( megalomanım galiba biraz :D ) 6.7k np kastık bu işi yaparken. kastığım np önemli deil ama gerçek oyunda yaptığım ne zevkli iş bu :) ujio oyunu bırakmadan önce bir video yapmıştı belki izlemişsinizdir town bomb deil howling bombda yapdık biz :D perpetuosdreamer/informer/picallo_tr/monsterkilli towna soktuk ben ujioyu heallerken , januce full heal olarak içeriye warriorlarla girdi o video bundan kat kat güzeldi action doluydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ahmet olm sen biraz daha içerde heal basarsan da kulelere paket olursan bişey deil 69'a geri gelcen dikkat et girerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ßeklein.. En Makara PK Videosunu Eklicem 2 Saat Kadar Sonra.. DLW Show =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yaklaşık 2-3 hafta önce bizde sabahın bi vakti dışarda orc bulamayınca girip townın içinde aramaya kalkışmıştık çok zevkliydi ben bile girmiştim içeri ama sonuçta 8 kişilik parytnin 6 sı xped olmuştuxD aldıgımızda en fazla 10 kişi fln dı sanırsam ama acayip zevkliydi ama eski zevki de yok yaw kuleler çok pis vuruo çok xped oluoz 1-2 gülüp geçion ama sona tepen atıo ulan gitti yine %0.5 diye xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bu arada ben bunları yazarken oyuna giriodum girmişim czde kalmışım someonekillme denen arkadaş saglam kombo çalışmış 24 dmg verdikten sonra anca yatırabilmiş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ersin merak etme 71e kasıyorum 2 gecede 3%kaybettim :D kim takar %3ü o zevk için 65e bile düşerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar