dory Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 inanamıyorum kendime ama, forgiver +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kaşar densin denmesin, bnm için önemli diil. benim için ne hissettiğim ve ne istediğim önemli ve bnm kendime ne dediğim.. bazıları buna aşk dio, yani bu aradaki anlamsız çekime ve hemen tav oluolar birbirlerine, "bizimkisi bi aşk hikayesi" durumu. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:45 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bi kız iki kişiden hoşlanınca kaşar oluo. ama bi erkek bilmem kaç kişiyle çıkıınca "hava atıo" oluo di mi? yani hava atıosa, gzl bi şey yapıo, bu onun yetenekli olduğunun göstergesi...yakışıklı olduğunun, zeki olduğunun fln..di mi. di mi canlarım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 30 35 kişiyi severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Birini seviyorum derken kafani kaldirip otekine bakabiliyosan zaten `birini` sevmiyosun demektir. Gercek a$k `seviyorum` dedigin zaman gozun otekileri gormemesidir. A$iri begenme olabilir, goz goze gelmeler varsa ve bu durumda kalp daha hizli atiyosa sen bo$ver `birini` sevmemi$sin ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ya anladım nokdag koyunca boyle "son soz soylemiş" havasi veriyonuz da noktalama-imlanın içine ettiniz, soru cumlesinin sonuna soru işareti konur, soyleki: eternal 35 kişiyi sever mi? eternal 35 kişiyi sever. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 16:19 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 said: @MaUWw; bi kız iki kişiden hoşlanınca kaşar oluo. ama bi erkek bilmem kaç kişiyle çıkıınca "hava atıo" oluo di mi? yani hava atıosa, gzl bi şey yapıo, bu onun yetenekli olduğunun göstergesi...yakışıklı olduğunun, zeki olduğunun fln..di mi. di mi canlarım benim. Imzana katiliyorum, Hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 dory imzamdan mı bahsediosn. o zmn cevap: istediğim imzayı koyarım. son söz olsun havası fln die kastığım yok. "ahh!"dan sıkıldım. aklıma bi şey gelmedi ve şimdi gördüğünü koydum. açıklama yaptım ama yapmam da gerekmio yani. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 16:01 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 AHAUHAUAUHAUA AHAHUAUA ne imzası ya, attıgın posstan bahsediyorum ben fasdf [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 16:03 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 AthleT ben de sana katılıorm. dediğin gbi bi göz göze gelince kalp atışı durumu var. ve yine dediğin gbi diğer kişiyi sevme fln gbi bi durum yok. bitti ztn bu gün. nesse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 dory aMUhaha. ya da zuhahah..ya da puhahahah. ztn sinirim bozuK. tabi bu seni ilgilendirmior, ama olsun, sinirim bozuk. nesse dori soru işareti koymadım da "ne ki" yani?????????? ne bu şiddet bu celal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yazdıklarını yollamadan once okuyorsun değil mi? cevabın hayır oldugunu ümit ediyorum fasdf edit:typo [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 16:09 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mauw ; Ne istiyosun allasen soylesene... edik : kuralli cumle / Oss rullaz =) [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 16:10 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 tamam susuyorum. pardon, bilmiyorum. en iyisi ben bi evden çıkıyım, hoşçakalın. görüşmek üzere, takmayın siz beni hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ktnxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Her yol paris deyip işine bakıcaksın bu dünyadada... Bu söz benim için geçerli değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar