Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Arkadaşlar, modemim bozuldu ve ip almamaya başladı. ben de grantiye yolladım. ama o kadar uzun kaldı ki serviste.. ben de bu arada günlük tuttum.. :( Allah kimsenin başına vermesin.. -------------- 1. gün: internetin olmayışı çok da bir şey fark ettirmedi. Bilgisayarı da fazla kurcalamadım. Biraz swat 4 oynadım. Biraz da müzik dinledim. 2 de film seyrettim. 2. gün: internetin olmayışı biraz canımı sıkmaya başladı. Elim gayri ihtiyari firefoxa gidecek oluyor zor tutuyorum. Hdd de ilginç dosyalarım varmış onları fark ettim. Biraz eğlendim. Wordde bissürü yazı yazdım, sonra sildim :) biraz daha swat 4 oynadım. 3. gün: sabah sabah maillerime bakmak için makineyi açtım ama modemimin yerinde olmadığını sonradan fark ettim. msn yok! Bir parçam kopmuş gibi. Hemen koşup 250 kontör aldım. Msnden yazıştıım en yakın arkadaşlarımı 10 dk da bir arayıp hal hatır soruyorum. Paso msj atıyorum sağa sola. Biraz sıkıntım geçer gibi oldu. Yine swat4 oynuyorum. Şerefsiz, kapının arkasına saklanmış, tam bitiriyordum görevi vurdu beni! Bütün mp3 lerin isimlerini baştan düzenledim. Hdd de başka ilginç yazılar ve videolar buldum. 3 tane film serettim. 4. gün: internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet internet.. internet cafeye de gitmek istemiyorum. Uzak hem. :( çevrim dışı olarak paticiğe bakıyorum. Hdd de amma ilginç şeyler varmış.. hatırlamıyorum ben bunları. Hala swat4 oynuyorum. 3 film daha serettim. Bütün mp3 leri dinledim. 1450 tane. Bazılarını silmem lazım. Sevmediğim tarz müzikler. Photoshop ta tasarım yapıyorum. Oh rahatladım azcık. 5. gün: msn!! mail!! interneeeeeeeeeeeet!! Hala swat4 oynuyorum! Bayıldım artık.. 142 tane filmim var. Çoğunu 10 ar defa serettim. Şimdi de 11 olucaklar. 3 film daha serettim. 1 film daha serettim. Bissürü de film hatası buldum. Kasayı açıp süpürgeyle temizlik yaptım. Makine cirlop gibi oldu. Patiye çevrimdışından post atmaya çalışıyorum. Oah ben napıyorum!! 6. gün: swat4 ü bitirdim! Masa üstünde Mouse la oynuyorum. Simgeleri seçiyorum sonra boş alana tıklıyorum. Tekrar seçiyorum. Sonra tekrar boş alana tıklıyorum. Bazen de sağ tuşa tıklıyorum. Oynicak oyun da kalmadı alette. Eski oyunlar da oynanmaz böehh.. film serettim.. 7. gün: makineye Midtown madness kurdum! :( panoz gtr ile köprüleden binaların çatılarına atlamaya çalışıyorum. Slide şifresi ile postal şifresini yazdım. Kornaya basınca posta kutusu fırlatıyorum arabadan. Posta kutularının çarptığı arabalar yoldan çıkıp kayıyo hehe.. film serettim.. fire fox açtım boş ekrana bakıyorum. 8. gün: solaitariyi 4 defa bitirdim. Yapcak hiçbişiy yok!! Seretcek film kalmadı! İmdat.. nefes alamıyorum.. 9. gün: paint negzel şeemiş yaa :) bi aaç çizdim. Bi ev.. photoshopu aratmıyo valla :) film serettim yine böehh.. 10. gün: swat 4 ü baştan oynamaya başladım. Yapcak bişe olmalı! Scan disk yaptiriim. Bi de defrag. Virüs ve spy scan. Kasayı yine açıp temizledim. Monitörü de sildim. Windows xp turu atıyorum. Var ya donatılarda :) ekran klavyesiyle wordde yazı yazıyorum hehe.. hyper terminal ne be.. muhahah büyüteç süferrrr yau :) diablo oynuom. Baalı 48. kez kesicem.. 97 sorceres charımı buldumda.. 11. gün: hüleaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!! Modemim nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Hay ben sizin gibi teknik servisinnnnnnnn!!!!!!!!!!! Alllahhhhhhhımmmmmm!! Sen yardım ett yarraabbiiimmm.. mekanınızı adresinizi verin hüleannn.. geliommmm 1 saateee 12. gün: Eşhedüenlaa.. 13, 14 ve 15. günleri hastanede bitkisel hayatta geçirdim. Yoğun bakım ünitesi serumlar vsvsvs modemi yapamadıkaları için 31. gün yeni modem getirdiler. Ama iş işten geçmişti.. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 22:59 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]
Laraken Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 internet cafeye fln gitseydin o kadar kasacağına.
Elbrech Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 internet güzel şey tabi. benim de internetim yoktu 4-5 gün ama senin kadar vahim durumda deildim ev arkadaşlarımın bilgisayarlarına çökebiliodum. bide internetim kesikken süper muhabbet dönüodu. 3 gün önce internetim geldi. odama kapandım resmen. internet yokken daha mı iyiydi düşünüorum bazen. geçiyo sora
Reflective Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ben kasanın içini 1 yıldır temizlemedim.NE PİS BİR İNSANIM! diyesim geldi yazıdan sonra. Acaba netim kesilse bende temizlermiyim? diye sordum kendi kendime :D
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 disari cikmak gelmedi mi aklina bu sure zarfi icinde?
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hehe yok canım bu yazı malumunuz birazcık abartı.. sosyal açıdan performansım süperdir..
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 şuna bakın allaaşkına, içim acıdı ya :( 3 gb kotanın 119 mb ını kullanabilmişim :(( Ocakta tatildeydim.. :) [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 08:21 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 geçmiş olsun. benim de geçen yıl anakartım yanmıştı, yolladım garantiye ama 5 gün sonra delirip yeni bi anakart almıştım garantiyi beklemeden. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 08:29 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ]
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 senin o 1.450 mp3ler 10ar saniyelik glb? (3dk x 1.450)60dk=72.5 saat
Twisty Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: 7. gün: makineye Midtown madness kurdum! :( panoz gtr ile köprüleden binaların çatılarına atlamaya çalışıyorum. Slide şifresi ile postal şifresini yazdım. Kornaya basınca posta kutusu fırlatıyorum arabadan. Posta kutularının çarptığı arabalar yoldan çıkıp kayıyo hehe.. film serettim.. fire fox açtım boş ekrana bakıyorum. geçmis olsun "fire fox açtım boş ekrana bakıyorum" harbi yarıldım ama buna ya :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 benim kablo modem gitmişti 8 gün kadar yenisini beklememiz gerekiyordu o 8 gün beni evde gören olmadı.3 gece kafede sabahladım zaten
SavagE Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bende 1450 mp3 dinledim yazısını görünce okumayı bıraktım :D
10ur Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 tekrar hayata dönmek için kolunda bi delik aç ve modemin usb/ethernet çıkışını buraya sok :D anca kapatırsın kotanı :D
Öne çıkan mesajlar