thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bugun okulsuz son gunumuz bi yonden seviniyorum acilcak eglenecez arkadaslarimi ozledim vs. diger yondende stres oluyorum oss , dersler vs. napcam bilmiyorum :( cok kotu bi durum[hline][i]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 aynen :=) ne etcem acep hmmm nası kalkcaaaaam ben sabah o saatte[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 sabahin 7 sinde kalkacam bende :( alistim ne guzel 10'a kadar uyumaya off *!sıkıntı basmistir*[hline][i]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Bertone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 walla uyuz oldum yaa yrn okul mu olur mus yaa delirecem yaaaaaaa HIRRRR ;))
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 benim ruhum dinlenmedi 2-3 ay tatil daha talep ediyorum!:-p[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ben hep 9ay tatil 3 ay okul talep ediyorum ama.. dinleyen yok ehe aslinda tum orencilerle anlasip okula gitmeme eylemi yapmak lazim :-P[hline][i]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 evet,zaten hemen öğretmenler ayağımıza kapanır,uzlaştırma kurulu gönderir hükümet,eborsa düşer öyle bir eylem yapsak,ülkeyi batırırız:-p[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya bide ben bu hocalari anlamiyorum okulda diyolar biz anlatsakta anlatmasakta ayni parayi aliyoruz sizin iyiliginiz icin dinleyin diye.. e kardesim malmisin mandalmisin yani anlatma cek git ozgur birak bizi :D ayrica borsayi dusurmeye gelince.. zaten borsa ne olsa dusuyo follos oldu ;)[hline][i]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 hocaların en çok "zilmi çaldı?" "bu bizim zilimizmi?"vbvb atraksyonuna hastayım,ulan gelip "ben bu okulda 30 yıldır hocalık yapıyom" diyolar,ama 30 yılda tenefüs zilini öğrenememişler bu arda okuldaki faq(sıkça sorulan sorular)lara dikkat,her okulda hep aynı bknz: "hocam istediğimiz sorudan başlayalımmı?" "hocam bitiren çıkabilirmi?" "hocam arkaya yazsam cevabını olurmu?" "hocam kağıt çıkarabilirmiyim?" vbvbvbv[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
jankis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 en azından bizimki çarşamba açılıyo 2 gün daa yatacam :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: DoGMeaT, 14 September 2003 14:47 tarihinde demiş ki: hocaların en çok "zilmi çaldı?" "bu bizim zilimizmi?"vbvb atraksyonuna hastayım,ulan gelip "ben bu okulda 30 yıldır hocalık yapıyom" diyolar,ama 30 yılda tenefüs zilini öğrenememişler bu arda okuldaki faq(sıkça sorulan sorular)lara dikkat,her okulda hep aynı bknz: "hocam istediğimiz sorudan başlayalımmı?" "hocam bitiren çıkabilirmi?" "hocam arkaya yazsam cevabını olurmu?" "hocam kağıt çıkarabilirmiyim?" vbvbvbv ehe genelde inek olarak tabir edilen ogrenci grubunun sordugu sorular tabi bide sey war kagidin altina defter koyabilirmiyim hocam? lol :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ogrenci psikolojisi cok garip cidden ehe eskiden kalma hocadan korkma tirsma cekinme vs. durumlarini cogu kisi liseye gelmesine ragmen asamiyo sonundada boyle komik durumlar cikiyo ortaya :) bu arada o derse gircek eziklerden biride benim :( bohue[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Natural Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya dersler çok kazık olcak gibime gelio lise 2 ye geçtim.bi yandan sevindirik bi andan sıkıntı çoğu kişide aynı bu durum.[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Okulun ilk günü okula değilde kerhaneye gitmek adettir bizim burda :)[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b]
someone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 okul açılıyo güzel hoşta, uyanmakta filan çok zorlanıcaklar gitmesin ilk gün okula mokula, yoklama yok bişey yok. ben seve seve gidicem o ayrı konu[hline]i tried to talk to you but you walked right by i don't know which i said then, hello or goodbye.
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 silin şu konuyu yaa düşündükçe sıkıntı gelio :Pp[hline]You hate me to say that i did not obey!!!
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: someone, 14 September 2003 15:07 tarihinde demiş ki: okul açılıyo güzel hoşta, uyanmakta filan çok zorlanıcaklar gitmesin ilk gün okula mokula, yoklama yok bişey yok. ben seve seve gidicem o ayrı konu eninde sonunda gidecez yani 1gun daha gitmesek ne degisir :) yuzlesmek lazim biran once ehe[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 keşke okula gitsem ama almazlar artık :) pişmanım ya boş gezmektense okulda arkadaşlarla birlikte olmayı tercih ederim yani kıymetini bilin okul zamanlarını boşa değerlendirmeyin bence hem arkadaşlık olarak hemde ders olarak yoksa ilerde ahh çekersiniz kafanızı taşlara vurursunuz ama iş işten geçmiştir artık o şansa bi daha sahip olamazsınız...[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! [Bu mesaj kermit_frog tarafından 14 September 2003 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
can Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Oh bea, sonunda okullar açiliyor. Biz bir haftadir stress içinde yasiyoruz kardesim. acilsin bütün okullar da ayricalik kalksin..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 aa acılıyor yarın hass ben farkında degilim hala[hline]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 iğrenç! :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Bertone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 walla bnde lise 2 ye gectim bakalım bu sene napcam cohhh merakediom uyaff
moulaim Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: jankis, 14 September 2003 14:47 tarihinde demiş ki: en azından bizimki çarşamba açılıyo 2 gün daa yatacam :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bizim okul 1 hafta erken açıldı,kasımda 2 hafta tatil yapçaz..beleş iş! 8. sınıf baya güzelmiş bu arada[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Valla bizim ilk hafta bitsin artik yeniler düşünsün. :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Öne çıkan mesajlar