BeIlow Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ehehe nerden başlasam bir aralar çok fazla netteydim hep gırgırındaydım. Bir gün artık sıkıldım gittim ve netimi kapattırdım (nasıl kapattırdım hiç sormayın : modemi kırdım, kabloları söktüm, telefonda iptal oldu...) daha sonra sıkı çalışmaya başladım. Biraz asosyal oldum kızlardan vs hayattan uzaklaştım ama buna değerdi sanırım. Dilko dershanesinde giriş netim 15 ilk deneme sınavında dün olduğumuz deneme sınavında 92 net çıkarttım ki dilko çok kazık sorar bilirler =) . Mutlu oldum amacım orada ilk 100 var o sıraya girmek içindi ama şimdi öss yi de garantiledim sanırım eheheh çalışınca oluyor ben yaptıysam herkes yapar be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 said: Biraz asosyal oldum kızlardan vs hayattan uzaklaştım Bkz: inek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 abi moralini bozmiyim da 180 sorudan 92 nete tam olarak nasil sevinebiliyorsun? : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 =) 100 sorudan yds yim ben :P öss den full çekiyorum mat hariç :D ondan 15 netim var işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yürü bea ..kim tutar seni...seni kesseler acımaz.. sen aslansın sen kaplansın... bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 oha 180 de 90 yapmam daha ne isterim zaten herkes patlıyacak bu yıl. kimi diye 90 yapın öss garanti kimi diyor mat2 den 25 yapmadan bi yere giremezsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yaaaa benim yds 30 türkçe 30 sosyal 30 mat 30 fen 100 dil den sadece dilden : 92 net var 100 sorudan öss kısmı : türkçe full , sosyal full, mat : 15 net ortalama, fen boş yani toplam 167 netim var sanırım 220 sorudan fen vs. boş olarak ki geneli boş bırakır yds den o yzdn sorunum yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 çocuk yarısından fazla yapmış işte canım.180 de 92.geriye kalır 88 soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yaa bu sadecee YDS SINAVIM YAA :p BEN YDS YİM BİZDE 220 SORU VAR HATTA 190 SORU FENİ ÇIKARTIYORUZ =) 190 SORUDAN 167 NET ÇIKARTIYORUMM =)=)=) [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 22:30 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Kaan dagittin ortaligi desene ;) Valla helal olsun ne diyim, gercekten sistem zor degil cali$an herkes yapar. Bkz : Kaan :P Allah yardimcin olsun, gonlune gore versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 inş =) olcak be bu sene sonra ver elini şehirler arası pati buluşmaları :P euehuhee inek oldum ama tipim çok komikti bi ara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ee? (ne kılım dimi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Hımm bu kablolari koparan neti kapatan sen değilde baban olma ihtimali %99 olabilirmi kaan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar